發新話題

專業訓練武器系統 本地/海外產品雜誌創刊號

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-1-2010 21:49 發表

咁好既槍你居然由佢封塵
其實唔係痴塵既,囉左去改look...
但睇怕都要等多兩個月先可以比大家睇...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 09:07 發表

呢件的確正野!
係好野呀,大哥你已經用緊?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 26-1-2010 11:45 發表

其實唔係痴塵既,囉左去改look...
但睇怕都要等多兩個月先可以比大家睇...
改D咩呢?可以漏D風嗎?

回覆 15# 的帖子

用左accuracy真係有改善?? 彈道檼定左??

引用:
原帖由 jpg 於 26-1-2010 14:53 發表
用左accuracy真係有改善?? 彈道檼定左??
準確度同火力會有提升

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-1-2010 13:38 發表

改D咩呢?可以漏D風嗎?
係囉 講小小來往聽下呢...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 20:38 發表

係囉 講小小來往聽下呢...
師兄,你都知道啦...哈哈,其實都7788,不過剩底果少少手尾就惡搞d...
等下啦,小弟搞掂的話實會post出黎分享的
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 26-1-2010 21:44 發表

師兄,你都知道啦...哈哈,其實都7788,不過剩底果少少手尾就惡搞d...
等下啦,小弟搞掂的話實會post出黎分享的
係喎 出個老同分享post都好喎, thx for ya idea man!!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 22:03 發表

係喎 出個老同分享post都好喎, thx for ya idea man!!!
好喎等我都影番D黎貼圖先

show off time.... fxxk yeaHHH!

引用:
原帖由 sailun412 於 26-1-2010 22:10 發表
show off time.... fxxk yeaHHH!
等你開POST喎

深火又有新野....!! 記得之前有位老同講過呢個idea....
A new type hop up barrel key made from steel exclusively for the Systema PTW series

引用:
原帖由 sailun412 於 5-2-2010 16:38 發表
深火又有新野....!! 記得之前有位老同講過呢個idea....
A new type hop up barrel key made from steel exclusively for the Systema PTW series
果個老同好熟...

Korean User作品
6061 cnc

附件

6-2-2010 01:44

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2010 01:44 發表
Korean User作品
6061 cnc
呢件野舊年上d韓國網見到有亞鋁版

發新話題