發新話題

兩隻大笨的 R85A1

奧米吉!!! 我有救鳥!!!
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

狗 !狗! 狗!

必買之選!! 我唔要易死狗鳥~

引用:
原帖由 hippies 於 23-4-2007 10:01 發表

100% agree!!!
當買個殼比我支高麗蔘都好

[quote]原帖由 queen 於 23-4-2007 13:00 發表
買返枝玩

唔得 , 肯定>6舊

引用:
原帖由 14692 於 25-4-2007 05:20 發表
你肯定?
我都希望唔係....我過年前問7j店既...

7j店已經接受預訂...

唔係嘛...仲重過SLR...

引用:
原帖由 match_man 於 3-5-2007 12:36 發表
The web is telling that it got blowback...for the love of god, blow back is a nightmare.....
廢左佢...

引用:
原帖由 14692 於 3-5-2007 15:41 發表
你驚佢唔會
我係唔會....買

引用:
原帖由 Royal_9413 於 6-5-2007 22:22 發表

切左隻貓!
sorry , 我搵到parts改韓仔 , 真係唔打算買

等白老鼠! 最好快d有人掃爆左放出來比我做parts

引用:
原帖由 hippies 於 7-5-2007 15:10 發表
shxt......$1000!?
我諗執完同你買支新既豬豬差無幾

引用:
原帖由 hippies 於 7-5-2007 15:42 發表

咁得意!?
超越豬豬乎 ?

發新話題