16 12
發新話題

STAR SCAR幾時有得賣

STAR SCAR幾時有得賣

請問有無人之STAR SCAR幾時有得賣? 個波箱係咪好差? 唔該!
先撩者賤,打死無怨。

za 好似出fn marking ver?

引用:
原帖由 Kane 於 22-4-2007 21:45 發表
za 好似出fn marking ver?
師A枝賣緊係無FN SCAR markings喎...
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 22-4-2007 21:59 發表

師A枝賣緊係無FN SCAR markings喎...
出左唔賣
吹佢唔脹
我比較信KFC 多過za **

引用:
原帖由 Kane 於 22-4-2007 22:08 發表

出左唔賣
吹佢唔脹
我比較信KFC 多過za **
枝FN SCAR VFC, ZA, STAR都出,最信得過VFC跟住ZA
先撩者賤,打死無怨。

未出果兩間呢招高, 雖然za出左, 但係咁出相only+coming soon........

引用:
原帖由 NCP013 於 23-4-2007 12:43 發表
未出果兩間呢招高, 雖然za出左, 但係咁出相only+coming soon........
za 有得賣架啦喎

引用:
原帖由 華田 於 23-4-2007 18:27 發表

za 有得賣架啦喎
有FN SCAR markings?
先撩者賤,打死無怨。

..............出O左,唔係好似果位人兄話唔賣,冇貨姐~
回AJM 兄,係有FN LOGO既SCAR ,得閒可以黎睇睇~

引用:
原帖由 mujiadam 於 23-4-2007 20:10 發表
..............出O左,唔係好似果位人兄話唔賣,冇貨姐~
回AJM 兄,係有FN LOGO既SCAR ,得閒可以黎睇睇~
多謝無印Don兄回覆,CA鋪頭有無FN SCAR logo sample可以睇吓? 請問幾錢?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 23-4-2007 21:02 發表

多謝無印Don兄回覆,ZA鋪頭有無FN SCAR logo sample可以睇吓? 請問幾錢?
有呀~ZA,唔好打錯呢~
如果我冇記錯...都係$2760

引用:
原帖由 mujiadam 於 23-4-2007 21:53 發表

有呀~ZA,唔好打錯呢~
如果我冇記錯...都係$2760
其實我有一個下午陪我朋友喺你鋪頭買咗枝SCAR
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 23-4-2007 22:05 發表

其實我有一個下午陪我朋友喺你鋪頭買咗枝SCAR
REALLY?~我未見過師兄你,唔知你咩樣,SORRY~

引用:
原帖由 mujiadam 於 23-4-2007 22:20 發表

REALLY?~我未見過師兄你,唔知你咩樣,SORRY~
無所為啦....! 我識你大哥咪得囉。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 23-4-2007 22:25 發表

無所為啦....! 我識你大哥咪得囉。
咪玩啦?我呢D小人物~

16 12
發新話題