16 12
發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

小小改裝, 見笑了~

引用:
原帖由 sailun412 於 12-6-2010 00:13 發表
jacky: 簡單就是美 但用格仔尾會好d
多謝你意見, 日後都有好多野要請教你

引用:
原帖由 vincentbaby 於 19-1-2011 02:02 發表
隻patch都話見者有份 > < 蓮姐我見吾到有冇份XD
Billy, 你要貼圖係美砂酮中心, 蓮姐先會蒲頭架.

引用:
原帖由 wrx219 於 21-1-2011 00:29 發表

個尾托好靚有冇多個
COLT COLLAPSIBLE stock, 你都岩?

引用:
原帖由 sailun412 於 21-1-2011 14:55 發表
呢輪FCC每晚都有新生嬰兒 - Noveske 7.5" Diplomat 5.56mm W/7" TRX
有冇可能改塊假bolt片呢?

回覆 509# 的帖子

羨慕 ing

引用:
原帖由 siupo 於 28-1-2011 23:11 發表
ohnavi - thanks! it wouldn't look like this without your help on the t1.

before the transformation (my favorite look).....
E, 個格仔入到原裝tube嘅?

又另上身完成

附件

2-2-2011 02:41

2-2-2011 02:41

引用:
原帖由 ohnavi 於 2-2-2011 10:31 發表

jacky兄甘快加個upper?吾駛錢架?
IVAN 兄, 恭喜發財先!
舊果份UPPER 睇厭左, 換件衫者...

引用:
原帖由 sailun412 於 13-2-2011 03:42 發表
又係時候搞下事..........
萬歲左先

wa woo, Nice! MK18
蓮姐, 我個PROJECT 如何?

蓮姐,妹仔, 真唔好意思,令你地辛苦左成晚TIM

我想要十個~

引用:
原帖由 ohnavi 於 11-3-2011 23:56 發表

something hard to get ma big bro ken...
金近都有,仲有野會難到你 ?

引用:
原帖由 小黑 於 3-4-2011 13:45 發表
多謝FC 各位既幫忙, 終於可以係呢一版度貼下圖啦!!!!!

http://i274.photobuc ...
荷蘭型啵黑仔~~~

16 12
發新話題