發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 noel 於 15-1-2011 23:48 發表

urx真係好多野玩
又勾起我想要一條11.5"外管既癮....

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:07 發表
呢隻只係色板, 下星期正式個隻仲會精美d, CGF PTW user group, 見者有份 新春快樂!!
咁我點呀???

引用:
原帖由 Elf 於 17-1-2011 18:56 發表

對得鬼佬多就知佢地又笨又乜都唔識又aggressive又心胸窄...(下刪500字)
最抵死, 佢地以為自己好醒...都唔知呢個世界有幾大..

引用:
原帖由 sailun412 於 22-1-2011 01:12 發表
限量別注色 樣板.....
呢隻色正喎...對d鍾意沙色既人真係一流...

見大家咁鍾意trx,...送d新圖大家睇...
from m4carbine.

今年shotshow 新貨, trx w/ integrated front sight.

慢慢欣賞..

引用:
原帖由 sailun412 於 22-1-2011 20:12 發表
that opened top seat was reserved for the switchblk!!!
GOOD IDEA...不過咁樣, 隻sight 就冇得flip 返落呢..

引用:
原帖由 ayaka 於 31-1-2011 02:57 發表

WOW~ 限量733
最緊要係條11.5"鋼外管
睇你果條唔係原廠外管喎??
咩野管呢架??

引用:
原帖由 fwkwong 於 3-2-2011 22:48 發表
  終於完成了 !!!
爭條vtac two point sling...就perfect 啦.

PTW潮亦都由NOV 轉到TROY 啦...

我又跟:

再送打壞人槍一支:

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-2-2011 22:42 發表
枝打壞人槍型到震!
終於搵到支似樣D既SILENCER.

引用:
原帖由 billy西 於 15-2-2011 01:25 發表
枝打壞人槍有無落場打過壞人- -
改裝完後, 未落過...

引用:
原帖由 sailun412 於 15-2-2011 02:51 發表
佢留返來香港打我.....肯定
點捨得打你呢, 如果唔係冇人UPDATE 個"ANGEL KING" PROJECT 未死,

BTW..我支槍內裡斯文, 如果搵到20'原裝管通知聲我..等我搞掂埋佢. THANK YOU.

引用:
原帖由 ayaka 於 15-2-2011 14:27 發表

KSC TMP個silencer都有同樣的駁管
不過準度就唔知好唔好了~
正確, ksc mp9 個支silencer 係有埋內管, 不過而家都唔知可以係邊到搵..
我自己覺得咁駁法, 準度一定會下降...

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 13:09 發表

佢支係AEG,不過應該無咩關係;
我都係聽帶佢去整個朋友提過搞左支甘野,實槍我仲未見過,
我覺得有D匪夷所思,但佢又實牙實齒,所以咪問下大家羅。
做到甘堅我都想呀
做一定做到, 不過個精度有幾高就唔知啦...
而家有條6.01 14.5 內管.不過想用盡去.
不過條內管去到16.5"都cover 到...再去就唔可以拆silencer 啦..
其實我係想搵條原廠管cut 短去...
蓮姐都有d vanaras custom length 管, 不過唔知vanaras d 管點...所以寧願用返原廠.

發新話題