發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:44 發表

要知要明既就會明, 唔知既以為我地扶輪社xxx紀念中學校章....
扶輪社好吖,做好事

引用:
原帖由 Elf 於 18-1-2011 05:25 發表

.......依家都係
贊同得很

引用:
原帖由 sailun412 於 21-1-2011 14:47 發表
呢期咁HIT....毒下人先......

引用:
原帖由 siupo 於 19-1-2011 22:35 發表
my transforming ptw.................
好波呀師兄

引用:
原帖由 jackypoon 於 2-2-2011 02:41 發表
又另上身完成
jacky兄甘快加個upper?吾駛錢架?

引用:
原帖由 jackypoon 於 3-2-2011 01:11 發表

IVAN 兄, 恭喜發財先!
舊果份UPPER 睇厭左, 換件衫者...
jacky兄, 恭喜發財

引用:
原帖由 fwkwong 於 3-2-2011 22:48 發表
  終於完成了 !!!
wow! really really sexy this one

引用:
原帖由 jpg 於 15-2-2011 05:29 發表

終於搵到支似樣D既SILENCER.
silencer裡面有無內管?

引用:
原帖由 wing383 於 15-2-2011 12:17 發表

seems "no"....since he said that he is still looking for a 20" inner barrel....
thanks,那就不能拆sliencer了;
點解我甘講呢,因我朋友有支槍裝了sliencer,由某生產商主理。
據說silencer內也有內管,並可隨時拆除,
而裝上silencer後兩條內管位置又可完全吻合能不影響出彈,
小弟聽落覺得好神奇,講真各位覺得有無可能做得到呢?

引用:
原帖由 wing383 於 15-2-2011 13:01 發表

咁堅!!?有圖大家一齊分享吓..!!!
佢支係AEG,不過應該無咩關係;
我都係聽帶佢去整個朋友提過搞左支甘野,實槍我仲未見過,
我覺得有D匪夷所思,但佢又實牙實齒,所以咪問下大家羅。
做到甘堅我都想呀

引用:
原帖由 sailun412 於 15-2-2011 17:45 發表

我地基地有支咁既野 但係11mm RAM, 據強哥講6mm BB唔係無可能但機器同技術準繩要求好高, 仲有駁果節管係使用時如果輕微移位就出事了.......其實如果可行又有需求....聰明的東洋人早就造了...
我都懷疑卅好奇架,
下次羅佢支槍影下相比大家研究下睇下咩回事先

引用:
原帖由 sailun412 於 15-2-2011 18:00 發表
其實懂機器原理都好簡單易明....問題取決係準繩....但拍照就要問準佢老人家先....我都唔夠膽立亂搞佢d野.....
我搵日去拍我個fd果支先

引用:
原帖由 nissan 於 10-3-2011 03:27 發表

真係麻煩晒你地,搞到要裝裝拆拆搞到咁夜.......
遲DD又要上黎麻煩你地換埋個托,真係辛苦晒
甘快郁左手?

引用:
原帖由 sailun412 於 10-3-2011 23:50 發表
JACKY & ricky: 秘密基地唔係遊樂場 唔係自己人唔會招呼你地上來, 自己人又何需咁客氣呢!!
ivan: 係呀....佢地傻o架...清我倉...
勁!太太掃貨團, 蓮兄祝FCC生意興隆

引用:
原帖由 nissan 於 11-3-2011 18:32 發表

郁左啦~ 玩具都照上,等唔切。
不過未係完成品,唔敢擺上黎向蓮姐,妹仔,同埋師傅們致意。
等搞掂晒先
你地就好啦,我仲等緊D件...

發新話題