發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 21:51 發表

貼圖區喺邊呀?
咪就係呢個POST囉,不過唔知響邊版
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 13:22 發表

條不鏽鋼管係揾人車架,所以只有一條,令外嗰條鋼管係度條不鏽鋼管條數車既所以都係得一條,
但原來不鏽鋼管比鋼管係重好多架所以都好難帶佢出去打game
I feel like my stainless steel AS 12" barrel is lighter than the OEM steel 10.5 Barrel. Maybe just my feeling.

引用:
原帖由 小劍仙 於 17-8-2010 19:29 發表
同各位大大分享下兩張舊相

http://lh3.ggpht.com/_6Axd0nFJYW ... Yeu7Vgon1b8/s1152/D ...
換左CNC身就冇有怕

引用:
原帖由 小劍仙 於 17-8-2010 23:04 發表

CNC身咪仲重
你攞過上手未?

- 裝咁重野 mono block"剛性"stronger嘛...
- 想靚死人咩.....

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 小劍仙 於 17-8-2010 23:04 發表

CNC身咪仲重
少少唔覺既,
咪賣豬標就得,佢果d亞鉛身好x重,真係重過原裝身

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 00:03 發表
邊隻牌子先?同原裝身比又輕幾多(g)先?
段古都唔會底消到203 + psq-18既重量掛?
1. Prime 上下身。 我無磅,所以講唔到確實數字。但攞上手原裝身同 Prime CNC 差唔多重。

2. 師兄唔好溝埋 203 + psq-18 嚟講,我只係想討論「CNC身咪仲重」呢句。

註:我手頭上有Prime、GP、及原裝上下身。GP 肯定係最重的。

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 07:44 發表

有邊隻好介紹呀?
PRIME目前首選

發新話題