發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

回覆 350# 的帖子

見到件URX INSTALL TOOL已經流晒口水
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ohnavi 於 9-11-2010 17:09 發表

好鬼死正喎jpg兄

sorry for the delay, will keep chasing...
don't worry, take your time. Thanks for your help tho.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 10-11-2010 00:06 發表
見到件URX INSTALL TOOL已經流晒口水
而家係到諗, 買左件tool, 冇理由淨係for 一條骨. 咁樣唔化算.

引用:
原帖由 jpg 於 10-11-2010 01:39 發表

而家係到諗, 買左件tool, 冇理由淨係for 一條骨. 咁樣唔化算.
最後都要駛果500+2XX啊哈哈

引用:
原帖由 ohnavi 於 10-11-2010 16:32 發表

最後都要駛果500+2XX啊哈哈
係, 最後都守唔住. 失守

引用:
原帖由 jpg 於 10-11-2010 18:20 發表

甘咪好羅,吾駛羅羅攣 恭喜晒
個upper真係... 可惜HK無機會羅

引用:
原帖由 jpg 於 10-11-2010 18:20 發表

甘咪好羅,吾駛羅羅攣 恭喜晒
個upper真係... 可惜HK無機會羅

引用:
原帖由 jpg 於 10-11-2010 01:39 發表

長,中,短骨儲晒佢

引用:
原帖由 Devon 於 8-11-2010 01:15 發表
thanks fight club for the set up!
請問師兄絛外管係14.5" OR 16" ?
THX~
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 spec.ops. 於 10-11-2010 20:47 發表

長,中,短骨儲晒佢
短就真係冇麥興趣, 中有好大興趣.

回覆 369# 的帖子

I reckon its 14.5, the barrel length is changeable anyway

引用:
原帖由 jpg 於 11-11-2010 05:43 發表

短就真係冇麥興趣, 中有好大興趣.
有件架生梗係要好好利用先岩架嘛

引用:
原帖由 Devon 於 11-11-2010 21:31 發表
I reckon its 14.5, the barrel length is changeable anyway
no no no! I think it's a 16", am i rite?
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

My PTW...

附件

15-11-2010 00:07

回覆 373# 的帖子

thx~ 師兄
Ken's Custom Magpul M4  

發新話題