發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:15 發表

我地係CGF'er嘛....世界第一....鬼仔個個無我地都有!!!
我見個patch,好似吾係繡線,
好有創意播?戟絨?抑或我睇錯?
心果句,design真係幾靚

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:04 發表

伸長縮短都得?真好...
甘係咪要換內管?咪要好多條內管系手羅?
其實都係一條10.5"外管加長
內管10.5".....換左14.5"就加個QD sliencer遮住
唔夠budget砌多份upper的方法x!!

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:21 發表

我見個patch,好似吾係繡線,
好有創意播?戟絨?抑或我睇錯?
心果句,design真係幾靚
係電腦織章 繡章造唔到咁精細 原本design係mr. tackelbarry既 但好粗糙 無中齒 得一粒鋼切削行星齒 最慘係成班鬼佬得個講字無人願拿錢出來造....死胎!

附件

ptw patch.jpg (96.14 KB)

17-1-2011 18:35, 下載次數: 0 , 閱讀權限: 31

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:07 發表
呢隻只係色板, 下星期正式個隻仲會精美d, CGF PTW user group, 見者有份 新春快樂!!
好靚仔

引用:
原帖由 ayaka 於 17-1-2011 18:34 發表

其實都係一條10.5"外管加長
內管10.5".....換左14.5"就加個QD sliencer遮住
唔夠budget砌多份upper的方法x!!
原來甘樣,不失為一個慳錢方法,
不過內管吾行晒外管個長度,吾會影響出彈嗎?

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:35 發表

係電腦織章 繡章造唔到咁精細 原本design係mr. tackelbarry既 但好粗糙 無中齒 得一粒鋼切削行星齒 最慘係成班鬼佬得個講字無人願拿錢出來造....死胎!
一睇就明,用色好順眼,型∼

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:38 發表

原來甘樣,不失為一個慳錢方法,
不過內管吾行晒外管個長度,吾會影響出彈嗎?
咁當然係用條長d來度住cut舒服d啦.......
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:41 發表

咁當然係用條長d來度住cut舒服d啦.......
明白,錢錢錢
如要換內管係咪好容易架呢?

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:40 發表

一睇就明,用色好順眼,型∼
要知要明既就會明, 唔知既以為我地扶輪社xxx紀念中學校章....

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:42 發表

明白,錢錢錢
鬆pin...拆上身...拎筒& t骨出黎...換管...放番筒& t骨入去...合番個身...lock番條pin...done!

實際做重快過我回e個post

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:35 發表

鬼佬
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 ohnavi 於 17-1-2011 18:42 發表

明白,錢錢錢
連hopup上都要10-15秒 慢過換筒小小.....

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:07 發表
呢隻只係色板, 下星期正式個隻仲會精美d, CGF PTW user group, 見者有份 新春快樂!!
熱切期待!!
幾時有貨出呀
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 433# 的帖子

多謝蓮姐!^O^

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:47 發表

連hopup上都要10-15秒 慢過換筒小小.....
咁快!? 果然練得一身好武功

發新話題