發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 billy西 於 18-1-2011 02:46 發表

我就係爬晒全部先中左毒- -而家勁喜歡枝槍.. 而家最想換到成枝MAGPUL咁 CTR尾同埋個GRIP 不過唔識換>.
買過條尾通又得,俾人執執原廠條通亦得
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 03:01 發表

買過條尾通又得,俾人執執原廠條通亦得
THXC兄先 請問可以係邊到做會好D咁呢??THANK YOU 有無好介紹 ?

引用:
原帖由 billy西 於 18-1-2011 03:11 發表

THXC兄先 請問可以係邊到做會好D咁呢??THANK YOU 有無好介紹 ?
槍街曾經出現過一隻軍數鋁通,不過唔知而家仲有冇
如果要執原廠果條,就要搵車床佬喇
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 03:17 發表

槍街曾經出現過一隻軍數鋁通,不過唔知而家仲有冇
如果要執原廠果條,就要搵車床佬喇
thx C兄解答左咁多問題 - -

最想就係好似咁..真係好正 借蓮姐C兄圖一用

附件

18-1-2011 03:29

引用:
原帖由 billy西 於 18-1-2011 03:29 發表
最想就係好似咁..真係好正 借蓮姐C兄圖一用
個陣衣張圖死好多人架……

引用:
原帖由 payment 於 18-1-2011 04:15 發表

我就係其中1個- - 真係好型 係唔知做到咁大約要幾多$$

引用:
原帖由 payment 於 18-1-2011 04:15 發表

.......依家都係
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:07 發表
呢隻只係色板, 下星期正式個隻仲會精美d, CGF PTW user group, 見者有份 新春快樂!!
咁我點呀???

引用:
原帖由 Elf 於 17-1-2011 18:56 發表

對得鬼佬多就知佢地又笨又乜都唔識又aggressive又心胸窄...(下刪500字)
最抵死, 佢地以為自己好醒...都唔知呢個世界有幾大..

引用:
原帖由 Elf 於 18-1-2011 05:25 發表

.......依家都係
贊同得很

- 隻patch都話見者有份 仲有隻馬沙專用別注色 唔會小你個份 放心!
- 果陣時好慘 樣樣都要自己摸自己試 管長度又有限制唔係10.5就14.5又死重爛重 唔知使幾多錢先砌到一擔自己中意既 而家幸福得多了!
- 所以呢.....20夾真係插長又好睇短又好睇.......

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

隻patch都話見者有份 > < 蓮姐我見吾到有冇份XD

引用:
原帖由 vincentbaby 於 19-1-2011 02:02 發表
隻patch都話見者有份 > < 蓮姐我見吾到有冇份XD
Billy, 你要貼圖係美砂酮中心, 蓮姐先會蒲頭架.

引用:
原帖由 jackypoon 於 19-1-2011 14:33 發表

Billy, 你要貼圖係美砂酮中心, 蓮姐先會蒲頭架.
人生第一支PTW

特別鳴謝妹仔 ,and幫我裝骨ger哥哥仔

發新話題