發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

我又跟:

再送打壞人槍一支:

回覆 556# 的帖子

枝打壞人槍型到震!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 556# 的帖子

枝打壞人槍有無落場打過壞人- -

回覆 558# 的帖子

佢留返來香港打我.....肯定
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-2-2011 22:42 發表
枝打壞人槍型到震!
終於搵到支似樣D既SILENCER.

引用:
原帖由 billy西 於 15-2-2011 01:25 發表
枝打壞人槍有無落場打過壞人- -
改裝完後, 未落過...

引用:
原帖由 sailun412 於 15-2-2011 02:51 發表
佢留返來香港打我.....肯定
點捨得打你呢, 如果唔係冇人UPDATE 個"ANGEL KING" PROJECT 未死,

BTW..我支槍內裡斯文, 如果搵到20'原裝管通知聲我..等我搞掂埋佢. THANK YOU.

引用:
原帖由 jpg 於 15-2-2011 05:29 發表

終於搵到支似樣D既SILENCER.
silencer裡面有無內管?

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 09:56 發表

silencer裡面有無內管?
seems "no"....since he said that he is still looking for a 20" inner barrel....

引用:
原帖由 wing383 於 15-2-2011 12:17 發表

seems "no"....since he said that he is still looking for a 20" inner barrel....
thanks,那就不能拆sliencer了;
點解我甘講呢,因我朋友有支槍裝了sliencer,由某生產商主理。
據說silencer內也有內管,並可隨時拆除,
而裝上silencer後兩條內管位置又可完全吻合能不影響出彈,
小弟聽落覺得好神奇,講真各位覺得有無可能做得到呢?

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 12:48 發表

thanks,那就不能拆sliencer了;
點解我甘講呢,因我朋友有支槍裝了sliencer,由某生產商主理。
據說silencer內也有內管,並可隨時拆除,
而裝上silencer後兩條內管位置又可完全吻合能不影響出彈,
小弟聽落 ...
咁堅!!?有圖大家一齊分享吓..!!!

引用:
原帖由 wing383 於 15-2-2011 13:01 發表

咁堅!!?有圖大家一齊分享吓..!!!
佢支係AEG,不過應該無咩關係;
我都係聽帶佢去整個朋友提過搞左支甘野,實槍我仲未見過,
我覺得有D匪夷所思,但佢又實牙實齒,所以咪問下大家羅。
做到甘堅我都想呀

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 13:09 發表

做到甘堅我都想呀
KSC TMP個silencer都有同樣的駁管
不過準度就唔知好唔好了~

引用:
原帖由 ayaka 於 15-2-2011 14:27 發表

KSC TMP個silencer都有同樣的駁管
不過準度就唔知好唔好了~
正確, ksc mp9 個支silencer 係有埋內管, 不過而家都唔知可以係邊到搵..
我自己覺得咁駁法, 準度一定會下降...

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 13:09 發表

做到甘堅我都想呀
做一定做到, 不過個精度有幾高就唔知啦...
而家有條6.01 14.5 內管.不過想用盡去.
不過條內管去到16.5"都cover 到...再去就唔可以拆silencer 啦..
其實我係想搵條原廠管cut 短去...
蓮姐都有d vanaras custom length 管, 不過唔知vanaras d 管點...所以寧願用返原廠.

發新話題