發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 jpg 於 12-6-2011 20:06 發表
啱啱都入左D LARUE INDEX CLIP 玩下. 用M600 定係用M952V 靚仔D 呢??

i like scout, more slim~

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 05:53 發表

唔知GP 個隻, 不過我有一隻PRIME 出, 個MAG CATCH 有D 鬆..有D左搖右擺..
Prime居然咁差?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 10:06 發表

喂spec ops兄我有個norgon,仲有kac,有興趣無?
嘩!又黎毒我,不過我兩枝都已換Prime制KAC款彈夾制,完全fit!

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 11:21 發表
GP呢隻係for gbb....係唔fit ptw
長左d...要挫先裝到
造工都係一貫gp 鋼件...rust
咁就買唔過咯

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 11:57 發表

所以都係入返真貨NORGON 著數..
KAC仲正

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-6-2011 20:54 發表

嘩!又黎毒我,不過我兩枝都已換Prime制KAC款彈夾制,完全fit!
都係順便問下者

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2011 15:58 發表

請問師兄個stock可以走到線放電嗎?
可以,但條尾通(向熗方向)要自已開UP走線(因用不到原裝尾通), 要用GBB尾通or真通

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-6-2011 20:49 發表

Prime居然咁差?
佢出比自已d gbb, 應該同s記同數,
不過試落支ptw到, 比原廠個隻鬆.
試返落支gbb 到又ok 喎..
所以如果用真係用返堅野好..
不過成us80, 又覺得唔係太值.

re: wilfred & ohnavi 兄
其實我都鍾意952v 多d.
不過支952v 個尾又真係太大舊.
希望sf 整d 細個d 既尾就perfect 啦.

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 05:19 發表

佢出比自已d gbb, 應該同s記同數,
不過試落支ptw到, 比原廠個隻鬆.
試返落支gbb 到又ok 喎..
所以如果用真係用返堅野好..
不過成us80, 又覺得唔係太值.
同感,好彩我隻KAC款FIT啫

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-6-2011 07:19 發表

同感,好彩我隻KAC款FIT啫
最緊要FIT 位, LOCK 完夾唔會鬆.

引用:
原帖由 jjcruyff 於 13-6-2011 22:38 發表

可以,但條尾通(向熗方向)要自已開UP走線(因用不到原裝尾通), 要用GBB尾通or真通
就係要咁樣樣喇.

附件

15-6-2011 00:15

邊位最好跟手飛圓dd,

引用:
原帖由 jackypoon 於 15-6-2011 00:15 發表

就係要咁樣樣喇.
yes,so good

終於搞掂另一個upper. 而家兩兄弟係齊到..
m16 s記管cut 短~16".

發新話題