發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

Deleted

附件

25-12-2010 23:25

終於可以加入PTW既大家庭,特別鳴謝蓮姐,妹仔師父and FCC仝人.......

引用:
原帖由 sailun412 於 14-1-2011 20:25 發表
呢排天氣凍 大家記得著多件衫.....
*like* x 999!!!

回覆 427# 的帖子

真係好誘人~~~!!!
睇嚟又要破財.......T___T

回覆 433# 的帖子

多謝蓮姐!^O^

回覆 516# 的帖子

請問個紅点好唔好用?thx a lot!!!

引用:
原帖由 sailun412 於 6-2-2011 17:02 發表
唔知明年今日我地玩緊咩呢.......
"Angel King" for sure!

new look of my ptw

特別嗚謝妹仔師父及FCC!!!
今個星期日可以去打壞人lu.......

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 09:56 發表

silencer裡面有無內管?
seems "no"....since he said that he is still looking for a 20" inner barrel....

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-2-2011 12:48 發表

thanks,那就不能拆sliencer了;
點解我甘講呢,因我朋友有支槍裝了sliencer,由某生產商主理。
據說silencer內也有內管,並可隨時拆除,
而裝上silencer後兩條內管位置又可完全吻合能不影響出彈,
小弟聽落 ...
咁堅!!?有圖大家一齊分享吓..!!!

引用:
原帖由 BOY~ 於 16-3-2011 23:58 發表
陷入陷阱!!
謝謝好友踢我入會!!
新加入PTW 大家庭 ~多多指教!!
師兄, 個grip係咪自己換架?定係FCC幫忙?難攪嗎?

引用:
原帖由 fwkwong 於 24-3-2011 00:38 發表
4 little kittens
又放毒!!!!!!!!!!!

Which stock looks better? Any idea? Thx!

It's mission first tactical

發新話題