發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

大家好.......

附件

29-12-2010 00:27

29-12-2010 00:27

I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 sailun412 於 22-1-2011 01:12 發表
限量別注色 樣板.....
正呀....請問如何可購入?
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 sailun412 於 11-3-2011 19:39 發表

基地係聚會既地方唔係用來做生意架 我係講雪櫃d汽水清晒倉....嘻嘻
下次再買D上嚟................

引用:
原帖由 sailun412 於 11-3-2011 00:40 發表
FCC patches ready!!!
留番個我可以嗎????

引用:
原帖由 ohnavi 於 11-3-2011 18:37 發表

你地就好啦,我仲等緊D件...
寧舍慢半拍..........

引用:
原帖由 ohnavi 於 11-3-2011 23:56 發表

something hard to get ma big bro ken...
快手啦....等你開P呀!!!!

妹仔師兄.......收到消息我兩個隊友支炮已攪掂,想問吓那日方便幫小弟我支炮攪–攪呢?

一雞兩吃.....

附件

17-4-2011 01:20

今天一影.................

發新話題