發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

C兄 你地好 小第初黎報到 - -

附件

18-1-2011 00:42

引用:
原帖由 sailun412 於 18-1-2011 01:25 發表
charging handle未扣好
sorry蓮姐C兄
- - 唔知咩叫CHARING HANDLE

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 02:08 發表

上膛桿
明白 唔該SPEC C兄 -.-  小第枝09MAX都係比X槍攪  仲係好多野都唔識>.<

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 02:28 發表

唔緊要,我都係新手,我都成日上黎學野,呢度好多資料,爬文有益
我就係爬晒全部先中左毒- -而家勁喜歡枝槍.. 而家最想換到成枝MAGPUL咁 CTR尾同埋個GRIP 不過唔識換>.<

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 03:01 發表

買過條尾通又得,俾人執執原廠條通亦得
THXC兄先 請問可以係邊到做會好D咁呢??THANK YOU 有無好介紹 ?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2011 03:17 發表

槍街曾經出現過一隻軍數鋁通,不過唔知而家仲有冇
如果要執原廠果條,就要搵車床佬喇
thx C兄解答左咁多問題 - -

最想就係好似咁..真係好正 借蓮姐C兄圖一用

附件

18-1-2011 03:29

引用:
原帖由 payment 於 18-1-2011 04:15 發表

個陣衣張圖死好多人架……
我就係其中1個- - 真係好型 係唔知做到咁大約要幾多$$

引用:
原帖由 rickytang 於 23-1-2011 00:47 發表
Thanks~妺仔師兄今日扲個上身同管比我,等我可今晚砌起支MK18

http://www.wargameyau.net/attachments/20110123_23eac672fd ...
枝MK18好正呀

回覆 556# 的帖子

枝打壞人槍有無落場打過壞人- -

thx蓮姐and妹仔師父及FCC全人!!!

附件

22-2-2011 00:48

22-2-2011 00:48

NICE

回覆 615# 的帖子

c兄 幾時上去呀- -??不如約埋一齊去等我無咁悶- -我又係想換埋個尾托
同個GRIP

引用:
原帖由 BOY~ 於 16-3-2011 23:58 發表
陷入陷阱!!
謝謝好友踢我入會!!
新加入PTW 大家庭 ~多多指教!!
C兄咁快就換左咁多野 WELCOME

引用:
原帖由 BOY~ 於 17-3-2011 00:45 發表
我個支係2手架
個GRIP係AYAKA兄裝的
AYAKA C兄 幫我裝埋得唔得先

發新話題