發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

呢期又開始毒發啦...

引用:
原帖由 sailun412 於 17-1-2011 18:47 發表

連hopup上都要10-15秒 慢過換筒小小.....
10-15秒上個hopup...?

引用:
原帖由 rickytang 於 23-1-2011 00:47 發表
Thanks~妺仔師兄今日扲個上身同管比我,等我可今晚砌起支MK18

http://www.wargameyau.net/attachments/20110123_23eac672fd ...
請問CHING果條係DD 9.5" MK18 RISII...? RS...? MADBULL...?

引用:
原帖由 rickytang 於 24-1-2011 17:03 發表

Not Madbull,is really DD.

不過枝NOV依然好毒......

引用:
原帖由 sailun412 於 18-2-2011 05:31 發表
FCC Bruce's Noveske 7.5" diplomat TRX
請問個bolt裡面係...???

引用:
原帖由 GMA 於 23-4-2011 16:04 發表
VTAC TROY...
請問CHING個CTR係mil./comm.spec......?
條BUFFER TUBE應該點處理呢...?

引用:
原帖由 GMA 於 24-4-2011 22:57 發表

Stock is PTS ver
睇睇呢個post幫唔幫到你
http://www.civiliangunner.com/cg ... amp;highlight=stock
Thanks CHING...
即係最大問題都係條尾通...
爬過文知道要換尾通之餘仲要開番個位走線同入電...
不過呢輪蓮姐忙緊...所以想睇下有無d簡單既diy方法可以參考......

引用:
原帖由 Elf 於 26-4-2011 02:31 發表

其實要開位走線好易. 去搵個三行佬用磨機同你係個頭度界2下, 用鉗上下摺折斷佢, 再用電鑽/批落打磨頭磨滑佢就OK.
我岩岩開左條通, 界用左10秒鐘, 打磨都係4-5分鐘搞掂.
入電方面, 你係舊電粗過條通內徑定係點 ...
我用緊Premium Power(20c)...
請問ching...尾通係咪可以用gbb spec...?
因為我唔喺香港...我呢度d三行佬唔知理唔理解我想點...

CTR + 2

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 00:43 發表
唔該ohnavi兄
請問ching果個係咩gas block...?
同埋係咪urx同個upper一定有0.5-1mm隙架...?

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2011 19:11 發表

GAS BLOCK係KA出品...仿LARUE LT-202
CHING請日係指呢隻嗎?
http://kingarms.com/productpage.asp?prodid=1180

請問ching如果要裝URX III係咪一定要用呢個wrench...?

引用:
原帖由 ayaka 於 21-7-2011 13:47 發表
雖然無做FINISHING個樣係衰D
ching好堅呀!!!

發新話題