發新話題

[認真] 完全係智商測試..向各大師兄sos

引用:
原帖由 odaan 於 28-1-2010 19:41 發表

唔拖手 , 仲有第二 D 野做架嘛~~例如 "攬" 啦~~
Totally agree.

Her signal is go go go.

Except ... she wish you to try a new trick ...

Rather than repeating the same thing over & over again.
Waiting Patiently for Game Start

引用:
原帖由 rigby 於 28-1-2010 19:59 發表

Totally agree.

Her signal is go go go.

Except ... she wish you to try a new trick ...

Rather than repeating the same thing over & over again.
完來女人的心可以這樣複集

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 20:01 發表

完來女人的心可以這樣複集
佢無心佢會拖你甘耐 ?????
唔係複雜 , 只係唔好用直線諗野

引用:
原帖由 odaan 於 28-1-2010 20:04 發表

佢無心佢會拖你甘耐 ?????
唔係複雜 , 只係唔好用直線諗野
我的腦部進化的時候到了
表個白怎麼樣?

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 20:11 發表

我的腦部進化的時候到了
表個白怎麼樣?
表白又唔好喎~~

順理成章去 , 有心既 , 唔洗表白 , 越黎越親切先

唔好要女仔一野就決定 , 萬一時間夾得唔好 , 你係佢有 D 唔開心既時間整個甘既問題佢嘆 , 弄巧反拙就死喇~~

對女仔 , 永遠都係估估下就唔好表態住 , 出左聲收唔番 , 好就好 , 萬一唔好點算 ??

溝女莫 "擒青" , 慢慢黎最緊要快
快 , 係發展得快 , 慢 , 係心態慢 , 即係唔知有無得去就唔好夾硬 , 有得去就唔好拖泥帶水

引用:
原帖由 odaan 於 28-1-2010 20:22 發表

表白又唔好喎~~

唔好要女仔一野就決定 , 萬一時間夾得唔好 , 你係佢有 D 唔開心既時間整個甘既問題佢嘆 , 弄巧反拙就死喇~~

對女仔 , 永遠都係估估下就 ...
師兄高見

一條橋用二次己無新意,三次人地唔俾隻檸檬你食就奇了
直接捉實人家吧

表白呢樣野係一齊左之後先做...

基於她的家人問題
活動改後一星期..

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 22:14 發表
基於她的家人問題
活動改後一星期..
慢慢等...
慢慢諗...

引用:
原帖由 odaan 於 28-1-2010 20:22 發表

表白又唔好喎~~

高見呀奧單兄

表白唔錯...

但小心..有D女係3分鍾熱度
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:

表白又唔好喎~~

嘩,又袋錢入我袋啦

去馬!!
一野醒佢,我要扑你,今晚到我家!!

JOKE~
同佢講,我鐘意你,可以比我機會我,又比個機會你自己吧

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 19:11 發表

這不失為一個後著
但..我認為正常人一般會客套的拒絕
主要小弟的作戰時間為k房之中與一起出發之時
因為這些時間的機會我認為較大
4.)約會完左啦,有咩要做既呢?

好明顯,我地係要風度地問一句:洗唔洗送你回家去~~~?

通常答案有幾個,

第一:唔洗啦,我自己番就得.

呢個時候,你可以問多一次個問題,問多一次就夠啦,
因為佢其實講左唔洗,所以一次之後都係唔洗,
你就唔洗送啦,再問就會覺得你煩;
相反,一次之後,你風度地說句下次再出黎玩,
反而比佢覺得你唔煩,機會仲大左.

第二:唔好啦,咁遠,又唔順路.

咁你就可以回應佢唔遠而且你大把時間;
呢句既底裡意思係佢唔想煩到你,所以先唔洗你送.
如果你話比佢聽唔遠唔煩,咁你通常可以得手,就可以送到佢番屋企啦;
而個段番屋企既時間再講番你地今日做過D乜,加深印象,制做共同回憶,
對你之後既行動都會好有幫助.

第三:好呀

咁基本上你可以知道個女仔對你都有好感,
嘗試同佢展開更深入既話題,
EG:感情/男女朋友
咁樣可能將你地既關係拉得更好.

所以,要識得洞悉心意,去了解佢答案既背後含意,對你地關係有好大影響.

總結:

記住,約會最緊要風度,風度,同埋風度.
做乜之前(坐低,叫野食,乜都好),都要以佢地為先,
咁你就會得到唔錯既印象分.

適當既身體接觸,例如:多人時拓下佢既肩膀,
上車時扶下佢,呢D係比到佢安全感,
認為你要在意佢既行為,反而加分.
太陽神

發新話題