發新話題

[認真] 完全係智商測試..向各大師兄sos

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 18:18 發表
[今天不搞這玩意.]
唔拖手 , 仲有第二 D 野做架嘛~~例如 "攬" 啦~~

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 19:46 發表
應該一步步上才正確吧
都未 "錫" , 甚至未 "搞"

攬下已經非常溫和架喇~~

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 20:01 發表

完來女人的心可以這樣複集
佢無心佢會拖你甘耐 ?????
唔係複雜 , 只係唔好用直線諗野

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 20:11 發表

我的腦部進化的時候到了
表個白怎麼樣?
表白又唔好喎~~

順理成章去 , 有心既 , 唔洗表白 , 越黎越親切先

唔好要女仔一野就決定 , 萬一時間夾得唔好 , 你係佢有 D 唔開心既時間整個甘既問題佢嘆 , 弄巧反拙就死喇~~

對女仔 , 永遠都係估估下就唔好表態住 , 出左聲收唔番 , 好就好 , 萬一唔好點算 ??

溝女莫 "擒青" , 慢慢黎最緊要快
快 , 係發展得快 , 慢 , 係心態慢 , 即係唔知有無得去就唔好夾硬 , 有得去就唔好拖泥帶水

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-1-2010 00:25 發表
多謝你的寶貴意見
女性 , 每個都有獨立既特質 , 無從比對 , 網上只係藉過往 "乃野" 經驗去分析

感情 , 係你倆既關係 , 幾時應該做 D 乜 , 衰 D 講 , 完全係執生

女性 , 係感情上 , 千祈唔好當佢地係傻 , 佢地比男人更加精明

如果係 神女無心 , 天寒地凍拖住同你取暖甘搞鬼 ?? 佢唔叫你去麥記買杯熱朱古力奶飲 ??

過馬路 , 揀時間(有人撞埋黎呀 / 單車衝紅燈呀 , 之類) , 捉住隻手 , 係搭你糖既 , 佢唔放 , 你就老虎都唔放
佢掙扎開你隻手 , 你咪話 "頭先過馬路 D 人 / 車 甘矛既" , 訕笑一下 , 無事發生

節奏 , 可以自己控制 , 唔一定等運到 , 有時取巧一點 , 機會 , 絕對可以由人造出黎

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-1-2010 13:16 發表
老套
甘我唔講我果單喇~~更老套~~

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-1-2010 13:21 發表
你地都好老套...點解老套溝到女...我咩都..
好簡單 , 越蠢越笨越老套既 , 女仔會覺得你生手 , 所以信你
方法越聰明越精確 , 女仔會覺得你平時都係甘樣溝唔少 , 所以唔信你

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-1-2010 13:28 發表
單爺分享下啦....
我同 ex ex ex ex 講左句 "蝦~~究竟我隻手大過你隻手幾多呢 ??"

一度 , 就度左幾個鐘 , 日日都度下

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-1-2010 16:29 發表
好在呀沙地姐睇唔到
我講過哂比佢聽 , 女人 , 唔太介意你之前有幾多 , 最緊要同佢一齊之後得佢一個

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-1-2010 19:50 發表
結果今天突然改了看電影
過程中突然[叮]一聲
手機的sms中寫著.

我回了句
me2
之後拉著手送她走路回家
thx every one
算係可喜可賀 , 不過記得唔好溝到手就放鬆~~

哼哼~~情人節快到了~~

引用:
原帖由 mujiadam 於 30-1-2010 01:26 發表
未必架都.......
引用:
原帖由 gtoray 於 30-1-2010 01:46 發表
你講下好....
講左反而好 , 唔講 , 一比佢到探少少就亂諗
趁同佢愛意尚濃 , 段估唔會反檯 , 講定先

先苦後甜

引用:
原帖由 Boniface 於 30-1-2010 03:29 發表
點解咁似架,我太座當初都係咁......
16 歲的把戲~~

發新話題