發新話題

[others] 散砌m4

小弟都想砌多組長既Upper~~~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

話時話,有無師兄知邊道有剩MUR upper 賣?最好係豬P出品
因為某d原因要用豬P隻透明下身
又唔想為左MUR而買成set上下身.........

引用:
原帖由 hihi888 於 3-2-2010 11:54 發表
話時話,有無師兄知邊道有剩MUR upper 賣?最好係豬P出品
因為某d原因要用豬P隻透明下身
又唔想為左MUR而買成set上下身.........
師兄人在canada?

引用:
原帖由 舞雲 於 2-2-2010 05:14 PM 發表

重貼啦
刪左d 間shop
唔加分反而且扣分~

扣分單聲~我整走
--------------
下面d價錢同出面零售有出入
Thx...the list is very useful as reference
i m working on my GBB project as well

回覆 33# 的帖子

yup,vancouver
諗緊遲D返HK可能會買零件逅去切,因為唔知可唔可以成枝運過去

any comment on RATECH burst kit set?

or it's quality is the same as GP & element?

Thanks.

引用:
原帖由 hihi888 於 3-2-2010 12:19 發表
yup,vancouver
諗緊遲D返HK可能會買零件逅去切,因為唔知可唔可以成枝運過去
我諗你要將金身,尾托,前節當玩具配件分開寄返去...d細件自己帶,不過過關如果d件你跟身就一定講明係玩具槍用零件..唔好收收埋埋就ok....
之前有朋友帶過個金身返去,放入行理唔跟身上機冇事..

回覆 31# 的帖子

之前某網站出過AXBX既WA淨UPPER,但又唔知點訂之餘仲好快冇曬.....

引用:
原帖由 gainax 於 3-2-2010 05:24 發表
GBB一向散件砌唔係咁底,粗粗地買支之P 鋁管版改仲好
認同~
其實唔追求真數身....GP成槍換個copy npas就ok了

回覆 37# 的帖子

多謝師兄意見先,
到時候我應該會成set下身(豬P透明下身)同收據跟身,上身打散收入行理
不過有無師兄知邊道有剩豬P MUR upper或fit 豬P下身既MUR upper賣?

之前朋友比左個agm身我, 跟住用d大陸零件, 砌成一支m4,
,係個彈甲鎖製差d, precision D 零件唔使執, 用左$1200,
仲有小小就完成!

附件

4-2-2010 17:13

I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 combatfung 於 4-2-2010 17:13 發表
之前朋友比左個agm身我, 跟住用d大陸零件, 砌成一支m4,
,係個彈甲鎖製差d, precision D 零件唔使執, 用左$1200,
仲有小小就完成!
ching ,我想問你個fire pin同buffer stop條彈弓仔,係另買定套kit有理,我而家差E兩件

precision fire pin block 係有
precision buffer lock block 冇,我用原子筆彈弓

我去Q記買兩SET, 佢搵埋俾我,
呢支我用第三套啦!所以用原字筆既彈弓仔頂住先,
裝左到而家都無問題

引用:
原帖由 hihi888 於 3-2-2010 17:39 發表
多謝師兄意見先,
到時候我應該會成set下身(豬P透明下身)同收據跟身,上身打散收入行理
不過有無師兄知邊道有剩豬P MUR upper或fit 豬P下身既MUR upper賣?
EB..A..SOFT..... MUR1 upper,fit 豬P下身!

發新話題