43 123
發新話題

小弟都想加入ptw行列

小弟都想加入ptw行列

各位師兄, 小弟都想加入ptw行列
想請師兄們幫幫眼
小弟想買m16a3....見wgz支08年gen3都幾平
http://www.wgcshop.com/wgc2008/m ... amp;catid=&cat=

又唔會打大力(最多改1.2-1.3j)...應該都係原裝打單發多
想問問08年gen3可以嗎?
唔該唔該

平?
重08??
你唔好嚇我

回覆 2# 的帖子

小弟唔識分
e支m16a3 max(唔知道咩年版?)要差不多usd1500
http://www.redwolfairsoft.com/re ... Detail?prodID=19668
兩支分別好大嗎

算把LA
REDWOLF 同WGC D 價唔係比香港人......

引用:
原帖由 Kane 於 2-2-2010 01:13 發表
算把LA
REDWOLF 同WGC D 價唔係比香港人......
嗯...咁等我去槍街行下睇下
thanks師兄

一定唔會諗gen3, $1500一定係max. 以我所以m16 仲有分burst or full auto. 其實係hk 買kit 砌都好方便. 金身又可以自己刻. 不過唔知m16 有冇出kit.

好似買m4隱陣d, 個樣長青d

引用:
原帖由 jpg 於 2-2-2010 14:39 發表
一定唔會諗gen3, $1500一定係max. 以我所以m16 仲有分burst or full auto. 其實係hk 買kit 砌都好方便. 金身又可以自己刻. 不過唔知m16 有冇出kit.
我見M16A2係burst....A3就有auto/burst兩款
ptw個box係咪都要自己砌呢
thanks~

http://www.systema-europe.com/Files/Assembly_Manual.pdf
波箱同氣筒已成SET, 唔洗自己砌

M16 係冇KIT,  但長管同個BUTT 都可以再買自己換

回覆 9# 的帖子

Oh! thanks
我見佢manual有個box的砌法
以為要自己砌tim

回覆 10# 的帖子

果個係show 比你睇, in case 要維修,應該點做. 不過如果屋企工具唔齊, 搵人砌會好d, 或者砌時有d 熟ptw 既朋友幫下手會 easy d 啦. Welcome to the PTW club.

引用:
原帖由 jpg 於 2-2-2010 18:32 發表
果個係show 比你睇, in case 要維修,應該點做. 不過如果屋企工具唔齊, 搵人砌會好d, 或者砌時有d 熟ptw 既朋友幫下手會 easy d 啦. Welcome to the PTW club.
thanks師兄!
小弟都有砌槍的工具...應該搞得到
另外motor係咪要自己焊呢?

引用:
原帖由 ayaka 於 2-2-2010 21:54 發表

thanks師兄!
motor係要自己焊線

引用:
原帖由 ayaka 於 2-2-2010 21:54 發表

thanks師兄!
師兄
題一題你小心(電子)果部份

引用:
原帖由 HOB 於 3-2-2010 10:52 發表

師兄
題一題你小心(電子)果部份
電子果3件野其實都係PLUG & PLAY, 好EASY, 最煩都係MOTOR 果兩點焊姐

43 123
發新話題