26 12
發新話題

4月22日200大game用的消耗品

4月22日200大game用的消耗品

我想談談的是職員所用的煙幕彈
我走黎走去睇,睇過果舊煙幕彈,係用點火果類,做到好大煙,之前果班職員放左舊上果輛軍用單車上面燒,燒完後我去過睇,應該係類似炭,有無人可以教教我小弟點做或許邊到可以買反黎

同隊的話果d味好臭,但我自己就無乜所謂,而且我覺得如果係我們自己隊友投出去,會有更好的效果

d 味係類似煙機用的煙油
可能有關

回覆 #1 胡步勁 的帖子

你冇可能玩到煙幕彈了...如果你是合法市民的話...
大Game果日我去咗鳳園打Game...點知有人放煙幕彈,比其他人見到,以為係火燭...

引用:
原帖由 LCW 於 23-4-2007 18:07 發表
你冇可能玩到煙幕彈了...如果你是合法市民的話...
大Game果日我去咗鳳園打Game...點知有人放煙幕彈,比其他人見到,以為係火燭...
私人地“放火”同公冢地“放火”的分別

引用:
原帖由 Paul 於 23-4-2007 18:25 發表

私人地“放火”同公冢地“放火”的分別
我覺得始終都係'合唔合法'的問題...

起街場放已經冇乜可能 , 入場放唔放得又係另一個問題......

而且個隻野真係臭得很......

引用:
原帖由 於 23-4-2007 20:59 發表
起街場放已經冇乜可能 , 入場放唔放得又係另一個問題......

而且個隻野真係臭得很......
有無毒架?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 23-4-2007 21:05 發表

有無毒架?
好有Feel

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-4-2007 21:27 發表

好有Feel
你high咗更係有feel啦...
先撩者賤,打死無怨。

用化學品整就得, 合法, 且安全
不過要自己買化料整, 同唔平. 整4,5 個的話圍起每個15~20蚊

引用:
原帖由 AJM 於 23-4-2007 21:29 發表

你high咗更係有feel啦...
其實....又幾High喎!!!

引用:
原帖由 Elf 於 23-4-2007 21:42 發表
不過要自己買化料整, 同唔平. 整4,5 個的話圍起每個15~20蚊
每個15~20蚊

唔係好貴姐-.-

引用:
原帖由 Elf 於 23-4-2007 21:42 發表
你講得化學品就係有毒La...
除非有化學上的証明...

我諗用煙幕彈係犯次, 但係放煙, 應該無事, 記住放煙同用煙幕彈係兩回事

引用:
原帖由 LCW 於 23-4-2007 22:45 發表

你講得化學品就係有毒La...
除非有化學上的証明...
....."化學品就係有毒"......你應該讀下Chem...

26 12
發新話題