發新話題

That's Parachute

That's Parachute

好鬼.......毒

唔好a.......好毒a.....

當然啦..........para喎

我招架不住鳥
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-4-2007 23:41 發表
我招架不住鳥
Para 型呢!!!

Para 正ar!!!

又唔使走回頭路之餘又可以耐唔耐享受下俾人群包圍之感覺~~~~正ar~

"PARA" never retreat should be surrounded....

引用:
原帖由 queen 於 23-4-2007 23:56 發表

Para 型呢!!!
我又要玩....

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-4-2007 00:20 發表

我又要玩....
玩啦!!!!買頂小紅帽啦!!!!!

NEVER RETREAT????

Arnham 叫咩
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 24-4-2007 02:31 發表

Arnham 叫咩
佢地真係冇諗住retreat ga重on居到諗住d坦克車佬會黎只係中途與上麻煩,要守到佢地黎or自己死晒為上,打到冇晒彈都重留係度capture德軍d野黎用,最經典係打停部豹式capture左黎做炮台,最後都係比返德軍打爆返......如果最後唔係HQ落ORDER叫班第一空降師將餘下冇受傷GE人撤退的話,可能成個空降師全軍做晒pow or全滅(不過我相信唔retreat係因為當時搵唔到突破口後撤,coz比人圍住 )

引用:
原帖由 MF 於 24-4-2007 02:31 發表

Arnham 叫咩
Arnham 叫悲劇

引用:
原帖由 queen 於 24-4-2007 01:06 發表

玩啦!!!!買頂小紅帽啦!!!!!
有鳥....插緊RE

發新話題