72 12345
發新話題

新手一問...

新手一問...

我係一個無經驗的新手
唔該!!!我想問一問d新手可以有咩途徑搵到場打war game啊
仲有d新手有咩重要野要注意呢???

行下廣華街、仁安大廈,意下店鋪貼住的xxx野戰訓練營
然後走入去問下就得

個D野戰訓練營有D咩做架???
咁可唔可以直接組人去打得唔得啊........

引用:
原帖由 x-man 於 25-4-2007 18:37 發表
個D野戰訓練營有D咩做架???
咁可唔可以直接組人去打得唔得啊........
好可一大班fd去報團ge....新手指南好似有講過wo...

打wargame最緊要有班識得既人同你玩, 你慢慢係道識人, 熟左人地帶你去玩, 會容易攪好多
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

打wargame最緊要有班識得既人同你玩, 你慢慢係道識人, 熟左人地帶你去玩, 會容易攪好多
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 25-4-2007 20:17 發表
但係我d fd沒人打war game喎.......
咁又點可以搵到『一班識打』war game的人呢???

引用:
原帖由 x-man 於 25-4-2007 14:00 發表

呢道搵到

喺一般區同新手指南睇多d、學多d~有個基本概概念先~

之後喺吹水區、約戰區睇多d、吹多d,識d朋友仔~自然有好多機會俾你搵d打開game的人一齊玩~

引用:
原帖由 x-man 於 25-4-2007 21:00 發表

dude, ur just in the right place

引用:
原帖由 match_man 於 25-4-2007 22:28 發表

dude, ur just in the right place
唔該打中文啦我看不明啊.......

引用:
原帖由 x-man 於 27-4-2007 03:00 發表

唔該打中文啦我看不明啊.......
朋友你今年幾多歲?

有d槍鋪寫明組「雜」團玩...pm話比你知多d野
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 MF 於 27-4-2007 10:16 發表

朋友你今年幾多歲?
09.......

引用:
原帖由 x-man 於 27-4-2007 14:58 發表

09.......
九歲似乎細左d.....咁樓主屋企有無人打game?
NO COMPROMISE!

72 12345
發新話題