57 1234
發新話題

為何"清純"的女仔是這麼難找到?

為何"清純"的女仔是這麼難找到?

唉~想找一個純純品品ge女仔,好像仲難過揾一個樣靚身材正ge女仔。
唔知各位有咩睇法呢?

都有感GE想法,但小弟現正找到一個,但正在暗戀中,真系好辛苦......

清純既女仔我身邊有, 不過要追清純既女仔會好辛苦....

根本冇,點去搵,即係你要入7-11買AK47一樣....

回覆 4# 的帖子

有既,問題係你要去邊度搵咁解。

同埋你係咩AGE GROUP亦都係好大問題。

我會覺得近硃者赤者, 你身邊係咩朋友, 自不然女朋友大約係咁GE人

呀當講得o岩, 但係佢o岩唔晒, 無錯去7-11梗係買唔到ak47, 但係搵o岩舖頭, 去槍街果d咪有囉

無理由要搵d純品女仔係o係d搵o係k房搵o係bar搵掛?
鵰。豹。狸。獅。狒

純純品品我都識過.......但係呷錯果時就唔係人噤品囉
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-2-2010 10:44 發表
我會覺得近硃者赤者, 你身邊係咩朋友, 自不然女朋友大約係咁GE人

呀當講得o岩, 但係佢o岩唔晒, 無錯去7-11梗係買唔到ak47, 但係搵o岩舖頭, 去槍街果d咪有囉

鎗街果d都係假既,香港果d清純都係假既....憤青mode

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-2-2010 05:49 發表
唉~想找一個純純品品ge女仔,好像仲難過揾一個樣靚身材正ge女仔。
唔知各位有咩睇法呢?
你要係佢認識社會前認識佢 , 一旦認識社會 , 純真將不復再
當然 , 都講悟性既 , 有 D 女 2X 歲都仲天真無邪
見到唔好開心住 , 睇清楚係唔係扮出黎先~~

引用:
原帖由 odaan 於 6-2-2010 12:32 發表

你要係佢認識社會前認識佢 , 一旦認識社會 , 純真將不復再
我真係想識呢d.......我屋企好大好舒服架......

引用:

地球已經受到污染...想搵乾淨水源真係有難度...

引用:

重點......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-2-2010 10:44 發表

係唔係即係要走出香港?

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 6-2-2010 12:43 發表

重點......
有 D 女要 "假膠" 起上黎 .... 都幾恐怖架~~

學生妹lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

57 1234
發新話題