發新話題

為何"清純"的女仔是這麼難找到?

我諗幼稚園都難搵了

我有次係四季聽到個阿媽同個得幾歲的女講
"拿,第時搵老公,要搵個可以係呢度擺酒的"

引用:
原帖由 Andy 於 6-2-2010 16:07 發表
我諗幼稚園都難搵了

無講擺幾多圍
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-2-2010 16:02 發表
學生妹lor
家下D學生妹都唔多純

引用:
原帖由 odaan 於 6-2-2010 12:32 發表

你要係佢認識社會前認識佢 , 一旦認識社會 , 純真將不復再
當然 , 都講悟性既 , 有 D 女 2X 歲都仲天真無邪
見到唔好開心住 , 睇清楚係唔係扮出黎先~~
之所以好想上大學之前拍一次拖...
(不過又要讀書...唉...)

P.S.我唔係樓主

引用:
原帖由 亞mac 於 6-2-2010 16:17 發表

家下D學生妹都唔多純
睇地區la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-2-2010 16:20 發表

睇地區la
我見好似區區都系咁wor

13至18就有’’清純‘‘之後既就會好現實

我找到了

引用:
原帖由 Boniface 於 6-2-2010 16:52 發表
我找到了
我都有

引用:
原帖由 Andy 於 6-2-2010 16:07 發表
我諗幼稚園都難搵了

一年一次好冇?!

引用:
原帖由 亞mac 於 6-2-2010 16:57 發表

我都有
[哂命mode] : 我岩岩都搵到個 ~

呢個世代仲可以俾我遇到個純品乖女孩

我諗以後可以唔駛買六合彩 , 運氣已經一鋪用哂 ~

引用:
原帖由 於 6-2-2010 18:24 發表

...我從來不愛清純的...我只要專一豪放的....

回覆 26# 的帖子

我都係咁睇.
唯有,鬼叫你窮呀,頂硬上

引用:
原帖由 於 6-2-2010 18:24 發表

個個次次開頭果個月刀係咁講架啦....過一排可能又想排隊買陸盒菜....

引用:
原帖由 Zap 於 7-2-2010 01:11 發表

個個次次開頭果個月刀係咁講架啦....過一排可能又想排隊買陸盒菜....
有金多寶唔買又對唔住自己既...

發新話題