發新話題

為何"清純"的女仔是這麼難找到?

引用:
原帖由 於 7-2-2010 01:51 發表

有金多寶唔買又對唔住自己既...
我從來唔買...

引用:
原帖由 Boniface 於 6-2-2010 16:52 發表
我找到了
我也找到了....

引用:
原帖由 於 6-2-2010 18:24 發表

[哂命mode] : 我岩岩都搵到個 ~

呢個世代仲可以俾我遇到個純品乖女孩

我諗以後可以唔駛買六合彩 , 運氣已經一鋪用哂 ~
依...阿餅恭喜晒喎.... ..........

引用:
原帖由 於 7-2-2010 01:51 發表

有金多寶唔買又對唔住自己既...
我信你的馬仔多的者.....

回覆 32# 的帖子

我怕我地再講會俾人落漿糊追殺令

引用:
原帖由 Boniface 於 8-2-2010 01:36 發表
我怕我地再講會俾人落漿糊追殺令
唔會的,最多都係比人掟下飛彈je(by 莊家)

引用:
原帖由 於 6-2-2010 18:24 發表

[哂命mode] : 我岩岩都搵到個 ~

呢個世代仲可以俾我遇到個純品乖女孩
我諗以後可以唔駛買六合彩 , 運氣已經一鋪用哂 ~
我搵到一個樣靚身材正ge純品女仔~~~
(鄧麗欣:樣70%+蔡依林:樣20%:身材70%+王菲:樣10%:身材30%)
而家同佢結埋婚生埋仔~(不過有小小走樣)
以前搵係最少三皮幾一個月!
而家有時一皮都冇...........運氣真係一鋪用哂?

回覆 36# 的帖子

一野炸死哂

引用:
原帖由 mic_hk 於 10-2-2010 01:28 發表

(鄧麗欣:樣70%+蔡依林:樣20%:身材70%+王菲:樣10%:身材30%)
而家有時一皮都冇...........運氣真係一鋪用 ...
................咁都叫用晒.................

引用:
原帖由 mic_hk 於 10-2-2010 01:28 發表

而家有時一皮都冇...........運氣真係一鋪用 ...
試下咁諗

雖然閣下太座少少走樣

但鄧麗欣點走樣 , 都永遠唔會有20%似蔡依林

抵唔抵先 ?

引用:
原帖由 於 10-2-2010 01:57 發表

試下咁諗

雖然閣下太座少少走樣

但鄧麗欣點走樣 , 都永遠唔會有20%似蔡依林

抵唔抵先 ?
鄧麗欣樣+加大板蔡依林眼+王菲面型
我太座個樣我就唔post,不過我地個愛情結晶品就post比你睇下啦!

仲有..........(清純=蠢)仲有仲有..........(樣靚身材正=多對手同要求高)
呢條"方"九十幾個%準!

引用:
原帖由 mic_hk 於 11-2-2010 01:58 發表

鄧麗欣樣+加大板蔡依林眼+王菲面型
我太座個樣我就唔post,不過我地個愛情結晶品就post比你睇下啦!

仲有..........(清純=蠢)仲有仲有. ...
清純,很傻很天真

的BB
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-2-2010 03:12 發表

清純,很傻很天真
的BB
傻?一D都唔傻呀!
七個月就分得出mouse同keyboard有冇插~~~~冇插唔玩..................玩power制

引用:
原帖由 mic_hk 於 11-2-2010 03:26 發表

傻?一D都唔傻呀!
七個月就分得出mouse同keyboard有冇插~~~~冇插唔玩..................玩power制
咁BB總有d野傻的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

I no need to find anymore.....

But...I still can find......

發新話題