發新話題

為何"清純"的女仔是這麼難找到?

根本冇,點去搵,即係你要入7-11買AK47一樣....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-2-2010 10:44 發表
我會覺得近硃者赤者, 你身邊係咩朋友, 自不然女朋友大約係咁GE人

呀當講得o岩, 但係佢o岩唔晒, 無錯去7-11梗係買唔到ak47, 但係搵o岩舖頭, 去槍街果d咪有囉

無理由要搵d純品女仔係o係d搵o係k房搵o係bar搵掛?
鎗街果d都係假既,香港果d清純都係假既....憤青mode

引用:
原帖由 odaan 於 6-2-2010 12:32 發表

你要係佢認識社會前認識佢 , 一旦認識社會 , 純真將不復再
當然 , 都講悟性既 , 有 D 女 2X 歲都仲天真無邪
見到唔好開心住 , 睇清楚係唔係扮出黎先~~
我真係想識呢d.......我屋企好大好舒服架......

引用:
原帖由 Andy 於 6-2-2010 16:07 發表
我諗幼稚園都難搵了

我有次係四季聽到個阿媽同個得幾歲的女講
"拿,第時搵老公,要搵個可以係呢度擺酒的"
一年一次好冇?!

引用:
原帖由 於 6-2-2010 18:24 發表

[哂命mode] : 我岩岩都搵到個 ~

呢個世代仲可以俾我遇到個純品乖女孩

我諗以後可以唔駛買六合彩 , 運氣已經一鋪用哂 ~
...我從來不愛清純的...我只要專一豪放的....

引用:
原帖由 於 7-2-2010 01:51 發表

有金多寶唔買又對唔住自己既...
我從來唔買...

引用:
原帖由 mic_hk 於 10-2-2010 01:28 發表

我搵到一個樣靚身材正ge純品女仔~~~
(鄧麗欣:樣70%+蔡依林:樣20%:身材70%+王菲:樣10%:身材30%)
而家同佢結埋婚生埋仔~(不過有小小走樣)
以前搵係最少三皮幾一個月!
而家有時一皮都冇...........運氣真係一鋪用 ...
................咁都叫用晒.................

發新話題