發新話題

ipod touch

引用:
原帖由 Royal_9413 於 7-2-2010 14:34 發表
但係通街都話自己D 8gb係gen3

不過gen2同gen3有咩分別?
Apple個site話32GB先係gen3喎~

gen3 多左voice control同埋,
"具備遙控及麥克風的 Apple 耳筒"
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 lamwk00 於 7-2-2010 15:25 發表
iPod Touch Gen 2 有 8GB, 16G & 32GB
Ipod Touch Gen 3 有 8G, 32GB & 64GB

Gen 2 同 Gen 3 最大分別係............ CPU, 同埋多左個 voice control (32GB and 64GB only)

Gen 2 得450MHZ CPU
Gen 3 有600M ...
仲有,GEN 3好似有BLUE TOOTH...

回覆 17# 的帖子

Gen 2 都有丫, 只不過係 OS 3.0 之前未解封

P.S 我而家都有部 Gen2, 試過用 Bluetooth 去同 iPhone 過相
British 4th Armoured Brigade

如果特別平果 D 可能係 D 咩咩信用咭禮品黎
Never Forget

引用:
原帖由 lamwk00 於 7-2-2010 15:34 發表
Gen 2 都有丫, 只不過係 OS 3.0 之前未解封

P.S 我而家都有部 Gen2, 試過用 Bluetooth 去同 iPhone 過相
有D咁o既事...
我仲用緊2.1.1.....

嘩~ 即係話原來IPOD的Bluetooth 可以用作資料傳輸, 唔只耳筒?

皇家空軍

引用:
原帖由 Pan 於 7-2-2010 15:38 發表
如果特別平果 D 可能係 D 咩咩信用咭禮品黎
又或者係桶貨...即係返過廠大修再PACK新包裝賣街

回覆 21# 的帖子

好似只限相片, 不過最近既 App 都支援 Bluetooth 黎 link play

引用:
原帖由 亞延 於 7-2-2010 17:13 發表

又或者係桶貨...即係返過廠大修再PACK新包裝賣街
黎個就真係未聽過~~~不過如果買正黎 D 機好似用一手價買二手貨咁
Never Forget

回覆 20# 的帖子

upload 2 張相你過目一下, 岩岩先影的............. 我而家用緊 OS 3.1.2

附件

7-2-2010 17:31

7-2-2010 17:31

引用:
原帖由 lamwk00 於 7-2-2010 17:31 發表
upload 2 張相你過目一下, 岩岩先影的............. 我而家用緊 OS 3.1.2
未得閒update...

咁即係唔好買平野啦

皇家空軍

咁請問如果買機, 有咩要試? 是否有保用證? 謝謝

皇家空軍

回覆 28# 的帖子

1.主要睇下個 mon 有無光點死點 (而家 i Touch 一般都無呢D問題)
2.試下個 home 制, Power 制 同埋 音量控制反應正唔正常
3.如果可以 test 埋個 earphone

*iTouch 無保用證跟的, 佢係 keep 返買果時既單做行貨 1 年保養

引用:
原帖由 lamwk00 於 8-2-2010 01:13 發表
1.主要睇下個 mon 有無光點死點 (而家 i Touch 一般都無呢D問題)
2.試下個 home 制, Power 制 同埋 音量控制反應正唔正常
3.如果可以 test 埋個 earphone

*iTouch 無保用證跟的, 佢係 keep 返買果時既單做行貨  ...
謝謝你, 我會注意的

皇家空軍

發新話題