發新話題

G X 2 L85A2 賽後報告

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 05:28 發表
你要操多d鎗, 仲未人做到'人鎗合一'
至於單發.....算吧啦, 我果把都冇
但係果日上晝我只係打單發,連發都唔知有冇扣多個4次

引用:
原帖由 queen 於 24-4-2007 01:44 發表

This one
E~~好衰ga~~~暴露人地身份既~~~

不過overall黎講, o係大game 當日出現既sa80 (** and 豬豬) 表現都唔錯wo~(起碼都叫做打得下....)

英軍起頭la~~~

不過話時話, 有冇玩**既師兄之前都係冇左單發??

唔知會係乜野原因呢~

不過我的**LSW打了4000發, 單/連發都有, 沒有發生此種問題, 可能我好彩.

引用:
原帖由 pathfinder 於 24-4-2007 13:56 發表

唔知會係乜野原因呢~
試過呀, 但係唔知點解, 將個selector較去full, 射兩野後又ok...
眼光光~

引用:
原帖由 pathfinder 於 24-4-2007 13:56 發表

唔知會係乜野原因呢~
我支**個單發唔知點解變左3連發...

引用:
原帖由 socomhk 於 24-4-2007 17:13 發表
不過我的**LSW打了4000發, 單/連發都有, 沒有發生此種問題, 可能我好彩.
我支玩左成年, 打左幾千發都係而家先至開始咁樣
師兄你都係快d touch wood 好d la~~~

引用:
原帖由 Nelson 於 24-4-2007 17:42 發表

仲正過玩SIG......
仲有兩連發任君選擇...XDDD

引用:
原帖由 Nelson 於 24-4-2007 17:42 發表

咁正!!!

你個插電位修理好嗎???

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 05:28 發表
你要操多d鎗, 仲未人做到'人鎗合一'
至於單發.....算吧啦, 我果把都冇
ニ义幾嘢,無單發?!? :x

回覆 #25 B20_hk 的帖子

sorry, 叉零only
係咁上下貨仔, 算啦
本來無一物, 何處惹塵埃

thanks for report

支A2換了1J systema 彈弓

今天做了測試, 打9.6V細電1200 Intellect

Hop Up 未有較
0.82J
0.96J
0.90J
0.86J
0.94J
Hop Up 較到盡 (無Hop up)
0.92J
0.92J
0.94J
0.92J
0.90J
Hop Up 較到盡 Max
0.64J
0.62J

用9.6V連發的速度可以接受
單發是可以的,但不要快打多次單發。
換Magazine要多練和每次要Confirm穩妥才放手。
因入Magazine Mag在後方,
插入Magazine角度和M4, MP5不同,
所以要多練習和注意magazine沒有穩妥固定。

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 20:38 發表
換Magazine要多練和每次要Confirm穩妥才放手。
因入Magazine Mag在後方,
插入Magazine角度和M4, MP5不同,
所以要多練習和注意magazine沒有穩妥固定。

要習慣
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 26-4-2007 22:31 發表

要習慣
習慣咗........七八年啦........唔望都換到........

發新話題