32 123
發新話題

請各英軍師兄幫幫忙

請各英軍師兄幫幫忙

http://www.youtube.com/watch?v=Jhhur_DB-p4
入面1:40個枝.....唔係119 wo....but英軍有用M4的嗎

好似係 m16a2 shorty

有錯請更正

唔係L119..我都覺得係M16 Shorty. 對~英軍係有用的. 不過都係RM/Para or Special Force先有機會用

looking for this?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Nelson 於 24-4-2007 18:01 發表
唔係L119..我都覺得係M16 Shorty. 對~英軍係有用的. 不過都係RM/Para or Special Force先有機會用
HEHE M16A2...but等左笨笨枝L85先la....返正我玩Para

唔係wor...我覺得係M4 wor...個照門都唔係A1,重好似係........總之係M4果隻...

引用:
原帖由 match_man 於 24-4-2007 18:40 發表

HEHE M16A2...but等左笨笨枝L85先la....返正我玩Para
Para pathfinder 都有玩AR15A2 ga wo~~~

真係M4.... ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-4-2007 18:48 發表
真係M4.... ?
我覺得係.....因為...

A2個sight一來連住啦.....二來....

1分40果度好似有個sight扣住條骨果兩舊....

請大家....幫手睇下...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-4-2007 18:35 發表
looking for this?
片入面個粟米筒粗D wo....

係M4嚟
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 22:27 發表
係M4嚟
新發現??

回覆 #12 match_man 的帖子

咩問題?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 22:27 發表
係M4嚟
多謝

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 22:40 發表
咩問題?
好彩無骨姐,要不是的話又是深坑一個....

32 123
發新話題