發新話題

請各英軍師兄幫幫忙

講真一兩張相唔代表d咩...para用sig ge相我都見過,M4更加不在話下,但係單單一張相由唔知張相係咩來龍去脈就話有用就真係有點兒....

回覆 #16 22nd_SAS 的帖子

嗯嗯...找多D先...

A2 shortly, but not clear of the rear sight, don't know is A1 type rear sight or A2 type rear sight.

回覆 #18 queen 的帖子

有detatchable carrying handle
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 23:10 發表
有detachable carrying handle
係 lor...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2007 23:20 發表

係 lor...
真係睇唔到喎..........

回覆 #21 queen 的帖子

freeze畫面就睇到

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 23:23 發表
freeze畫面就睇到

真係ga...第一個已經係...
會隱約見到個sight下方突左一細舊...

可能老人家....我放大再暫停都係睇唔到..........................sorry

仲有一樣, M4/M4A1係管係有粗有幼, 但係條片嗰枝嘢條管好似係"直不甩"喎.......

回覆 #25 queen 的帖子

好似有凹位

老實講丫..........條片個解象咁"高".........點睇丫? 一個狗牙都唔同晒啦...........

引用:
原帖由 queen 於 25-4-2007 00:13 發表
老實講丫..........條片個解象咁"高".........點睇丫? 一個狗牙都唔同晒啦...........
所以冇深究...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2007 00:17 發表

所以冇深究...
你冇深究得都睇得幾仔細喎.............

問題係不必深究 , 因為呢張都唔係in action既相....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題