發新話題

Thailand PTW

引用:
原帖由 sailun412 於 11-3-2010 23:57 發表
計錯數...又唔想你地唔開心
大哥,好偉大喔

引用:
原帖由 jpg 於 12-3-2010 03:14 發表
唔駛驚...要既出句聲....
師兄,你要買真品比我地EASY啦

回覆 135# 的帖子

唔錯喎....

哈哈, 你知唔知你地d pin 係邊到黎??  見sailun兄為左班兄弟自然冇得玩..咁慘, 諗住幫下佢啦..

引用:
原帖由 jpg 於 12-3-2010 15:31 發表
哈哈, 你知唔知你地d pin 係邊到黎??  見sailun兄為左班兄弟自然冇得玩..咁慘, 諗住幫下佢啦..
你...

引用:
原帖由 jpg 於 12-3-2010 15:31 發表
抵佢死
我明明計岩數

回覆 141# 的帖子

咁抵死....咁要佢等下啦.....

引用:
原帖由 Kane 於 12-3-2010 23:24 發表

抵佢死
我明明計岩數
你仲好講....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

哈哈....又有新野玩.....

引用:
原帖由 jpg 於 14-3-2010 13:46 發表
有MAGPUL既都唔夠,仲要加多件
個NORGON退彈制幾吸引喎

回覆 144# 的帖子

SECTOR GEAR

OK! not too bad.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 jpg 於 14-3-2010 13:46 發表
so nice..

食指啱啱放係HANDSTOP 同AFG 中間. PERFECT.

尼個帖, 睇得多會死人....
..............

發新話題