17 12
發新話題

[others] (國產) 真數鋼Bolt

(國產) 真數鋼Bolt

得閒無野做上網禁禁下 ,發現國產 之T 廠好似就出條真數鋼Bolt
等左n年果d正廠都唔出,R老A 又唔平仲屈你要埋隻飛機,元組好似底玩但不是真數,而家終於等到 ,
有冇師兄知幾時有貨呢 討論下
http://www.army-blood.com/shop/goods.php?id=1657

呢支起碼要6xx-7xx

回覆 2# 的帖子

如果係先鑄後切咁好似貴左小小

如果用到真槍bolt黎打gbb就非常正啦

有冇ching  用過鋼bolt ,用幾耐會瓜?

唉....我支井勝可能有救喇...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hwwong 於 19-2-2010 12:45 發表
有冇ching  用過鋼bolt ,用幾耐會瓜?
未聽過鋼bolt carrier會瓜
我個條ra都玩左成年有多....好健康

派米唔係真數? 定係果條係WA數ver的? 點解佢會仲長過派米?

冇左個膠囉友?

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 19-2-2010 19:23 發表
派米唔係真數? 定係果條係WA數ver的? 點解佢會仲長過派米?

冇左個膠囉友?
Prixe 到現在出的 bolt carrier, 全部都是 WA 尺寸.

共勝連鋁飛機set都係一千多DD.. 點解用國產野呢

引用:
原帖由 sumandy 於 19-2-2010 21:48 發表
因為D人開始麻目買國產野

引用:
原帖由 Kane 於 19-2-2010 23:00 發表

因為D人開始麻目買國產野
可能係ADV呢.... hahhahaha

人地2010 version係最stable version. 當然係信佢啦!

果D自稱話fit既野. 一試原來都唔fit既.. 算把

附件

19-2-2010 23:40

要加延長件不如買番派米/元組偷輕版好過/橫掂都唔係真數,起碼打得
隻(真數)INQ Super bolt set 我問個朋友借過黎裝過落派米/B牌身到
入落個上身都好順, 但係點知上下身合唔埋 ,bolt尾頂下身,唔知隻飛機做長左定鋼bolt 還是井成身專用
同埋GBB一向用尼龍做既飛機最好,所以想搵搵條bolt殼

引用:
原帖由 sumandy 於 19-2-2010 21:48 發表
但係....唔知用左佢之後我支井勝會唔會復活呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

RAtach 井XBolt 完全用倒! 為一係個膠嘴碎. 買支井X2010乜乜板最實際. 成槍六仟內有找, 再別外買多皮半多啲珍野! 骨,抦, 托, 準星, 夾, 鏡, 等..裝上, 玩完扮開出售槍還槍, 珍品還珍品..都唔會虧損得太勁.

17 12
發新話題