發新話題

休戰大game Lost In Iraq 迷城之戰

A29......係喥多謝工作人員的照顧

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 25-4-2007 15:30 發表

請食飯就夠喇.
聽日請你食............

波餅

引用:
原帖由 ivan_31 於 25-4-2007 15:40 發表

聽日請你食............

波餅
咁快打算出年唔玩拿??

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 25-4-2007 15:46 發表

咁快打算出年唔玩拿??
有餅都唔食

引用:
原帖由 ivan_31 於 25-4-2007 15:49 發表

有餅都唔食
咁樣星期日我要請你食魚子醬先得喇!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 25-4-2007 15:51 發表

咁樣星期日我要請你食魚子醬先得喇!
星期日見到我先算la

引用:
原帖由 ivan_31 於 25-4-2007 15:52 發表

星期日見到我先算la
見唔到就出年都唔駛見 lu.

出年你想 pass 個驗槍環節? who knows?

引用:
原帖由 ivan_31 於 25-4-2007 15:52 發表

星期日見到我先算la
tmr................

今次大Game搞得好有feel!!期待下年~

Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

多謝ricky哥~
將會入手の潮物:
1.Nike X Hideout Foodscape Woven
2.NFS限定ABCサル迷彩柄シャークパーカー黒系
3.Levi's Fenom X Fargment Gold Package505w36

引用:
原帖由 sas190 於 2007-4-25 18:25 發表
今次大Game搞得好有feel!!期待下年~
好鍾意D煙幕........................
我的雀雀..............................Orz

回覆 #26 devil-sniper 的帖子

下年要帶蛇十......
本來無一物, 何處惹塵埃

總結呢次活動還有很多有待改善的地方, 但從象徵意義上已經取得很大的成功
呢個活動成功舉辦了4年, 反應一年比一年熱烈
它代表只要有人肯用心去做, 香港一樣可以成功舉辦有規模的wargame活動

做過攪手的都應知道, 攪game絕對係食力不討好
好吾會有人讚, 錯吾會有人撐
呢次大game的工作人員絕對係真心的為wargame付出努力
而佢地努力的成果, 肯定為有心出力的人帶來鼓舞的作用

回覆 #28 enzo 的帖子

仲要諗新野玩, 真係辛苦哂
本來無一物, 何處惹塵埃

希望ricky 快d 做特首快d 起個主題公園俾我地打game

發新話題