18 12
發新話題

愛人結婚了...

愛人結婚了...

...新郎不是我

搶!

需然唔知咩事.......但係都係果句有成個森林等住師兄哦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

程程 !!
程程 !!
程程 !!

引用:
原帖由 於 24-2-2010 02:38 發表
程程 !!
程程 !!
程程 !!
可能人地唔係行教堂呢

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 24-2-2010 02:39 發表

可能人地唔係行教堂呢
我幾驚冇人get到我講咩......

多謝你 !!!

回覆 4# 的帖子

咁樓主會死得好慘

let it be
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Boniface 於 24-2-2010 03:02 發表
咁樓主會死得好慘
砰.砰砰.砰砰.砰砰砰砰砰砰.......蜂巢呀....

回覆 9# 的帖子

快D去練一下大叫 "咪住!!!!!我唔願意!!"

講完笑啦 , 我其實都怕將來會有類似情況發生.......開始有小小跡像....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 25-2-2010 00:20 發表
快D去練一下大叫 "咪住!!!!!我唔願意!!"

講完笑啦 , 我其實都怕將來會有類似情況發生.......開始有小小跡像....
當個牧師問願唔願意時.....就開門沖入去!大叫我反對

唔好咁喇....佢當你係草佢走寶姐.....搵番個當你係寶的~!!!
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-2-2010 17:39 發表

砰.砰砰.砰砰.砰砰砰砰砰砰.......蜂巢呀....
中四十幾槍架~

拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍
嗚呀

18 12
發新話題