30 12
發新話題

SU-33 航母降落失敗又來雪風

SU-33 航母降落失敗又來雪風

真實世界的雪風啊.好型~
太陽神

好大力呀

學神 born to sleep...

萬一趕唔切爬升咪..

su系列既機動性能終於知道有咩用啦
如果係f/a-18果類我諗應該會直墮

wow...超高AOA....
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

就咁睇都嚇死...

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-2-2010 21:56 發表
唔好咁黑心兼刻薄啦 .... 雖然 f-14 衰左一鑊甘甘地 , 之後佢地都醒啦 , 臨 land o個陣會將推力推到最大o黎landing , 勾唔到咪好似架 su 咁飛翻出去.....

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-2-2010 21:56 發表
咁又唔會, Approaching Process有FBW LAW Protection, 好難出現片中情況, 就算出現左, F-18 Thrust Ratio又唔係細, 而且又有FADEC 一樣救得番.

引用:
原帖由 thomas08 於 24-2-2010 22:20 發表

唔好咁黑心兼刻薄啦 .... 雖然 f-14 衰左一鑊甘甘地 , 之後佢地都醒啦 , 臨 land o個陣會將推力推到最大o黎landing , 勾唔到咪好似架 su 咁飛翻出去.....
呢個TOGA Procedure不嬲都係會apply TOGA Thrust, 同埋係係Touchdown個下先apply.

引用:
原帖由 CWHS 於 24-2-2010 22:22 發表

咁又唔會, Approaching Process有FBW LAW Protection, 好難出現片中情況, 就算出現左, F-18 Thrust Ratio又唔係細, 而且又有FADEC 一樣救得番.
對唔住
我地溝通唔到

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-2-2010 22:32 發表

對唔住
我地溝通唔到
請問師兄有咩問題 些處係軍事討論區, 唔係吹水區.
我都係糾正槍誤, 正如一般討論區, 珍品研習室, 有錯誤一樣會有人出來糾正.

引用:
原帖由 CWHS 於 24-2-2010 22:39 發表

請問師兄有咩問題 些處係軍事討論區, 唔係吹水區.
我都係糾正槍誤, 正如一般討論區, 珍品研習室, 有錯誤一樣會有人出來糾正.
我既溝通問題係指語言不通
我諗其他人會明
唔該

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-2-2010 22:43 發表

我既溝通問題係指語言不通
我諗其他人會明
唔該
有問題我可以解釋的, 師兄可以指出嗎?
我以上的英文明詞都是簡單的英語

引用:
原帖由 CWHS 於 24-2-2010 22:48 發表

有問題我可以解釋的, 師兄可以指出嗎?
我以上的英文明詞都是簡單的英語
個D唔係簡單英文,,係專業名詞

30 12
發新話題