發新話題

[others] 新年買新槍,但唸唔到邊枝

等得GE話,不妨等埋RS.
RS同INO應該係同級/其他(eg.以上/下)
太陽神

但係RS幾時出=.=我怕佢好似VFC咁,等下又等下,如果佢要年中先出,咁都買ino好過,最多個時買多枝姐XD

引用:
原帖由 PMX 於 25-2-2010 16:21 發表

其實唔會 , 最大機會要換果d parts 其實好多都同wa 共通 , 係個hop up 同下槍身有小小野唔同
唔係應該...成個身同份bolt都唔同咩?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 25-2-2010 20:30 發表

唔係應該...成個身同份bolt都唔同咩?
個bolt 就行自己數既要換應該得ra tech  , 不過下身parts 有部份都係行番wa 數(09年版) , 因為果陣問過burst 果份野都係照落 , 有無師兄補充下 ?
塑膠戰隊

引用:
原帖由 lololo 於 25-2-2010 19:10 發表
I think ......
yeah !   sex scar !
塑膠戰隊

INQ 唔只前面有條粗邊, 板機個洞位都有
個下身直頭係抄早期A2下身,所以有合模線同有d位唔啱都唔奇  DIY應該免強執到
不過咁既價有咁上下料同質數都算底玩既

引用:
原帖由 lololo 於 25-2-2010 19:10 發表
I think ......
why井星個design會有條邊ka ~~~ ?

I think.... you can wait VFC too
but the release day....

vfc好在可以set hammer打幾深
內部parts外型較仿真
但係我都係鍾意ino的色水 & finishing

vfc Steel Hammer is look great!!!

引用:
原帖由 PMX 於 25-2-2010 23:35 發表

個bolt 就行自己數既要換應該得ra tech  , 不過下身parts 有部份都係行番wa 數(09年版) , 因為果陣問過burst 果份野都係照落 , 有無師兄補充下 ?
我開頭以為你講個外殼
鵰。豹。狸。獅。狒

而家唸緊買m16定m4好,差個300蚊到^.^

引用:
原帖由 狙神 於 26-2-2010 18:32 發表
而家唸緊買m16定m4好,差個300蚊到^.^
M4多款改, M16無咩都變到

唔通你諗住買VVE?!
鵰。豹。狸。獅。狒

We唔會唸啦,一定係ino,不過唔知想買長D既M16好定短D既M4好
係唸,ino枝野聽講個bolt lock同條bolt個位只會kick好小,打得多會lock唔到bolt,有咁既事嗎?

支 V V E M16 啲後挫力好大, 你地應該去試吓先.

發新話題