發新話題

[others] 新年買新槍,但唸唔到邊枝

ino 如果唔係下身果條咁既紋其實真係唔錯 , 毒蛇如樓上師兄講 , 真係不知所謂 , 價錢同佢品質唔成正比

再要靚d 就玩prime la , 當然又貴d

塑膠戰隊

引用:
原帖由 ayaka 於 25-2-2010 14:46 發表
我反而唔介意井星個條邊
成支槍finishing一流~
其實我有諗過買左之後搵人去邊 , 不過驚好貴 , 自己噴番油又唔夠技術
塑膠戰隊

引用:
原帖由 jerjer 於 25-2-2010 15:19 發表
但係INO嘅內部件會唔會好難搵到、定係可以用其他牌子嘅件呢?希望師兄們可以解答,thx.
其實唔會 , 最大機會要換果d parts 其實好多都同wa 共通 , 係個hop up 同下槍身有小小野唔同
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 25-2-2010 20:30 發表

唔係應該...成個身同份bolt都唔同咩?
個bolt 就行自己數既要換應該得ra tech  , 不過下身parts 有部份都係行番wa 數(09年版) , 因為果陣問過burst 果份野都係照落 , 有無師兄補充下 ?
塑膠戰隊

引用:
原帖由 lololo 於 25-2-2010 19:10 發表
I think ......
yeah !   sex scar !
塑膠戰隊

反而我想知ra tech 份bolt 係咪真係會順d ? 因為如果淨係教出氣 , 我真係無興趣 ..ra tech 版貴成2 千銀..

我會選擇原裝井勝加 ra tech hop up kit 就算 , 留番d 錢買多隻匣好過
塑膠戰隊

引用:
原帖由 gainax 於 28-2-2010 09:15 發表
而家個價插哂水,M4 Super版 5千有找,之前訂要6千7,

INQ 最新版應該係用Super bolt ,果d乜乜09 ,10第一二三版個殼一樣

個Hop up組必換,因為教hopup 要拆前節,但係又同W@一樣係外管開洞,真係

派米kit 要你 ...
反而我想知點樣分新版 , 其實2010 年版係咪姐係super 版 ? 唔想畀錢買舊野
塑膠戰隊

引用:
原帖由 gainax 於 1-3-2010 09:31 發表
大同小異 ,以我所知10年版 主要是用 09槍身 同Super bolt  ,M16A4 外管係開洞 ,M4未確定 ,
所以最好問問舖頭或商家較為準, 買錯唔好揾我
唔好意思 , 我真係好多野問 , 09 槍身又有咩唔同 ? 姐係09 年出既成槍又有幾個版本 ?? 因為我剩係知最舊同最新兩個版本
塑膠戰隊

引用:
原帖由 gainax 於 1-3-2010 15:18 發表
同一個模 = 一樣 ,你話井星會唔會再掉多幾十萬再做個新模?
參考一吓
http://www.taf-inc.com/discuz/vi ... &extra=page%3D1
唔該曬師兄 !
塑膠戰隊

發新話題