發新話題

[others] GBB金身黎講

GBB金身黎講

唔諗Prime,太貴
GP又話易斷耳仔,咁KA係唔係最好既選擇?(對D花冇咩意見既話)

我覺得一係就貴到玩prime , 一係就KA 吧 , GP 咁既價咁既質素 , 唔值 !反而大陸話出跟prime 數既身 , 我有d 期待
塑膠戰隊

唔玩捉錯處較底玩就
民版派米平價版鹿頭,或 K@ / 軍版井星身
國貨全CNC 身聽講要2k左右 ,又未必有其它件跟
派米同井星都跟足, 而個價只多1千頭至幾百, 差唔多了
鑄做身較平 ,但耐用度/做工一般 ,價錢質感與耐用,睇你投資幾多

其實冇乜要求不如用 AGN /釭 身,性價比首選

ka唔知fit
gp就fit
ca唔好諗,完全唔fit位,我買左都掟左大海
p記就貴

KA...我執過一次,話過以後唔玩佢....GP其實你唔好大力"挫"佢同後耳仔位都OK既~

引用:
原帖由 PMX 於 2-3-2010 02:43 發表
我覺得一係就貴到玩prime , 一係就KA 吧 , GP 咁既價咁既質素 , 唔值 !反而大陸話出跟prime 數既身 , 我有d 期待
2千一個仲有冇期待?

回覆 5# 的帖子

ka係唔fit定係點?

我試CA身
係彈匣位插上去會鬆,搞到郁下郁下,會j彈
跟住上下身接埋後,板機組同飛機組,接合不良~會令到飛機退後後,唔識向前~卡住左
可能係尾通lock座位唔fit~買左p記個尾通lock座位,裝上去後仲有空位~

一係#性, 一係prime 啦, 一步到位, 冇謂兜兜轉轉.
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 舞雲 於 2-3-2010 10:35 發表
ka係唔fit定係點?

我試CA身
跟住上下身接埋後,板機組同飛機組,接合不良~會令到飛機退後後,唔識向前~卡住左
可能係尾通lock座位唔fit~買左p記個尾通lock座位,裝上去後仲 ...
你打唔打到連發?
我打單發OK,連發唔OK,應該係關個身事,同隻匣唔fit位(用Prowin匣)
所以我諗住當垃圾掉左佢算.........

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-3-2010 10:06 發表
KA...我執過一次,話過以後唔玩佢....GP其實你唔好大力"挫"佢同後耳仔位都OK既~
入國產件多唔多位要執呢?
thx

KA身裝PRECISION個FIRE PIN HOUSE係要執
搭單一問, 我支KA身而家打單發有時會變連發....
究竟係咪斯牙同HAMMER有問題呢
我用一包9件個set件

引用:
原帖由 舞雲 於 2-3-2010 10:35 發表
ka係唔fit定係點?

我試CA身
可能係尾通lock座位唔fit~買左p記個尾通lock座位,裝上去後仲 ...
我都試過咁既情形
你條尾通有冇落buffer tube rubber?

買支#性即刻有得玩.

引用:
原帖由 rho837 於 2-3-2010 19:49 發表
買支#性即刻有得玩.
再買就覺得浪費,其實個CA身係得連發有問題,其他都OK

發新話題