20 12
發新話題

[認真] 前女友要和我最好朋友結婚了叫我去做兄弟

前女友要和我最好朋友結婚了叫我去做兄弟

一睇標題就好似以為我好傷心咁

其實我同前女友分開既原因, 係前女友玩一腳踏兩船,
結果當時比我炸沉左佢隻船, 當時佢兩隻船都無哂, 當時我好嬲佢,
佢隔左一年之後, 同左我既好朋友係埋一齊~

前女友同我而家既好朋友係埋一齊, 由於同前女友分手既原因, 完全同呢位好朋友無關,
所以我同佢兩個, 一直都有見面, 玩, 食飯等等, 不過佢地話要結婚了...

叫我做兄弟...
但真係有d唔知點咁...

如果真係要去做兄弟...
我希望帶住我而家我最心愛既人一齊去踩場...

C兄咁都係好事呀!起碼你曾經愛過的人同你最你好的朋友都有一個好的伴侶!!

係男人既,放下過去恩恩怨怨,以前係過去既事,而家咪祝福人地LO,平時又玩又食飯都冇事啦,你又有一位心受既人咯,做咩要"踩場",搞到自己低晒!

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-3-2010 10:16 發表
係男人既,放下過去恩恩怨怨,以前係過去既事,而家咪祝福人地LO,平時又玩又食飯都冇事啦,你又有一位心受既人咯,做咩要"踩場",搞到自己低晒!
踩場呢兩個字 我用得唔係太好

其實係我最大問題係
始終對方家長, 男方女方我都認識,
我同前女友, 好朋友, 都無野,

最怕係人地家長唔知道當中既事...

引用:
原帖由 rice007 於 4-3-2010 14:17 發表

踩場呢兩個字 我用得唔係太好

其實係我最大問題係
始終對方家長, 男方女方我都認識,
我同前女友, 好朋友, 都無野,

最怕係人地家長唔知道當中既事...
唔...你當佢地99%唔會講都得啦...

但女方家長會知嫁喎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-3-2010 14:38 發表

唔...你當佢地99%唔會講都得啦...
哈哈...
唔講就奇了

引用:
原帖由 一等兵 於 4-3-2010 17:58 發表
但女方家長會知嫁喎
無錯, 我係怕到時尷尬...
到時人地講, 做咩呢條茂利又出現?

引用:
原帖由 rice007 於 4-3-2010 19:36 發表

無錯, 我係怕到時尷尬...
到時人地講, 做咩呢條茂利又出現?
之後又有閒言閒語, 你地一個女仔2個好兄弟到.......唉...我費時講啦

師兄, 君子不立危牆下, 為你個兄弟, 為你阿嫂都好, 無謂比位外人入呀~
人言可畏, 無論以前咩事都好, 畢竟人地始終係女仔~

P.S. 點解今次樓主唔用匿名, 反而回應既網友用??
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 5-3-2010 03:22 發表

之後又有閒言閒語, 你地一個女仔2個好兄弟到.......唉...我費時講啦

師兄, 君子不立危牆下, 為你個兄弟, 為你阿嫂都好, 無謂比位外人入呀~
人言可畏, 無論以前咩事都好, 畢竟人地始終係女仔~

P.S. 點 ...
君子怛蕩蕩~
所以現真身~

同各位傾下~
其實做兄弟就應該唔會啦~
但到時都會去飲既~

始終人言可畏~
去做兄弟一定好多閒言閒語~

希望到時候我可以拖住我而家最心愛既人一齊去飲,
我已經心滿意足...

但可惜而家一直都係單身中...

引用:
原帖由 rice007 於 5-3-2010 04:24 發表

君子怛蕩蕩~
所以現真身~

同各位傾下~
但到時都會去飲既~

始終人言可畏~

希望到時候我可以拖住我而家最心愛既人一齊去飲,  ...
難得你睇得開
delete

引用:
原帖由 rice007 於 5-3-2010 04:24 發表

君子怛蕩蕩~
所以現真身~

同各位傾下~
但到時都會去飲既~

始終人言可畏~

希望到時候我可以拖住我而家最心愛既人一齊去飲,  ...
...講真...拖去好過唔拖...

引用:
原帖由 derek_lok 於 5-3-2010 04:29 發表

難得你睇得開
無錯....的確好少人做到大方依樣嘢

OK啦

因為好多野都睇化左
自己而家都慣左單身

將來單唔單身都習慣左

坦白講我開頭都唔慣...不過依家都習慣

20 12
發新話題