發新話題

大Game賽後檢討

引用:
原帖由 mujiadam 於 2007-4-26 17:21 發表

會唔會係主辦果面落既order,我聽到d小道消息係....中都唔好死,比其他team開心下
所以我好後悔無帶C-mag同埋點三珠.......................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 mujiadam 於 26-4-2007 17:21 發表

會唔會係主辦果面落既order,我聽到d小道消息係....中都唔好死,比其他team開心下
唔係化?! 有幾x開心!?

邊個吹流風啊?

不死就每邊都見到有d, 唔係only邊team...
算啦, 大game都係為派米既姐...

小道消息係, helper為左abcd team易打d, 唔比民兵上前, 要留死後場...結果...係abcd仲難入左...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 mujiadam 於 26-4-2007 17:21 發表

唔通我部walki 壞左 ?

點解收唔到通知 !?!?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 26-4-2007 17:06 發表

唔止強悍,直情係標童打不死.................:x
彈:

1. ABCD 就不停進攻(又要爬山進攻),S Team就多數死守
2. S Team很多場可以在頭十分鍾復活
3. 看圖,很多人"了鎗"
4. 不死就每Team 有啲
5. 大棠個場缺乏Jungle situlation (雖然叫Lost in Irap)

讚:

1. 大會安排得很用心...  Thank You
2. 工作人員十分認真和友善
3. 獎品豐富
4. 放Smoke,令場地很有Feel
5. 試鎗安排很好

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 13:50 發表

彈:

5. 大棠個場缺乏Jungle situlation (雖 ...
Iraq....沙漠黎喎....冇jungle
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 伯言 於 26-4-2007 19:50 發表
小道消息係, helper為左abcd team易打d, 唔比民兵上前, 要留死後場...結果...係abcd仲難入左...
部份場的shadow team係咁,有一定的防守範圍
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 MF 於 26-4-2007 20:54 發表

Iraq....沙漠黎喎....冇jungle
綠洲
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

[quote]原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 20:50 發表

彈:

1. ABCD 就不停進攻(又要爬山進攻),S Team就多數死守
2. S Team很多場可以在頭十分鍾復活
3. 看圖,很多人"了鎗"
4. 不死就每Team 有

頭十分鐘復活咪似民兵人多, 死極都有, 咁其他team咪打極都有囉
...
扮得英/美/其他軍, 唔係攻人地, 入人地城既, 仲難理解喎
...
又為何有師兄認為shadow team定位係人肉target呢?問心, 大家都係比170去玩, role play as militia唔代表要做活靶...其他abcd team亦唔會set做無敵戰神...
...
返轉頭講番個場setting, 的確, 係無得攻
...
新手唔識野亂講, 大佬們唔好插太入

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:06 發表

1. 淨等第二隊上黎 , 每隊等超過15分鐘...夜晚返家要私人護士幫我醫曬傷

2. 唔只S TEAM可以復活,ABCD都一樣可以架

3. 3、4呢D野靠大家努力啦

以我所在既戰壕場所見 , 上黎既人都係單一前進而冇其 ...
戰蠔
一個一個出, 一個一個打
不過佢地真係無位走
而s team個死人區又真係應該再放後多一排, starting後一排, 咁對方可能好走少少

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:06 發表

1. 淨等第二隊上黎 , 每隊等超過15分鐘...夜晚返家要私人護士幫我醫曬傷

2. 唔只S TEAM可以復活,ABCD都一樣可以架

3. 3、4呢D野靠大家努力啦

以我所在既戰壕場所見 , 上黎既人都係單一前進而冇其 ...
1. ABCD 只在Last個場可以復活

S team 都付出了很大努力

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 21:14 發表

1. ABCD 只在Last個場可以復活

會唔會你起天堂樂而忘返唔願番生 !?!?

我臨水滾前個場聽到對家嗌 " 復活喇 "......

唔通我中暑有幻聽...!?!?

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:18 發表

會唔會你起天堂樂而忘返唔願番生 !?!?

我臨水滾前個場聽到對家嗌 " 復活喇 "......

唔通我中暑有幻聽...!?!?
哈哈哈!!!
天堂應該唔到我去!!!
又可能雙方溝通有問題
建議有場刊,去清楚列明規章制度

Anyway, 大家開心一日咪OKay

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 21:23 發表

哈哈哈!!!
天堂應該唔到我去!!!
又可能雙方溝通有問題
建議有場刊,去清楚列明規章制度

Anyway, 大家開心一日咪OKay
我搞過全港性活動,場刊既作用係用黎潑涼......

btw,多謝你既意見

發新話題