發新話題

大Game賽後檢討

引用:
原帖由 devil-sniper 於 26-4-2007 17:06 發表

唔止強悍,直情係標童打不死.................:x
彈:

1. ABCD 就不停進攻(又要爬山進攻),S Team就多數死守
2. S Team很多場可以在頭十分鍾復活
3. 看圖,很多人"了鎗"
4. 不死就每Team 有啲
5. 大棠個場缺乏Jungle situlation (雖然叫Lost in Irap)

讚:

1. 大會安排得很用心...  Thank You
2. 工作人員十分認真和友善
3. 獎品豐富
4. 放Smoke,令場地很有Feel
5. 試鎗安排很好

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:06 發表

1. 淨等第二隊上黎 , 每隊等超過15分鐘...夜晚返家要私人護士幫我醫曬傷

2. 唔只S TEAM可以復活,ABCD都一樣可以架

3. 3、4呢D野靠大家努力啦

以我所在既戰壕場所見 , 上黎既人都係單一前進而冇其 ...
1. ABCD 只在Last個場可以復活

S team 都付出了很大努力

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:18 發表

會唔會你起天堂樂而忘返唔願番生 !?!?

我臨水滾前個場聽到對家嗌 " 復活喇 "......

唔通我中暑有幻聽...!?!?
哈哈哈!!!
天堂應該唔到我去!!!
又可能雙方溝通有問題
建議有場刊,去清楚列明規章制度

Anyway, 大家開心一日咪OKay

引用:
原帖由 伯言 於 26-4-2007 21:34 發表

場刊...我都搞function試過派...咪又係講多次...仲可能因為當日情況唔同, 忽然要改rules, 結果羅生門

下次將攻守雙方group埋一齊brief一次, 等人家都知哂全set rules, 可能會好d
因為今次係分開bri ...
上午十分曬 ,很Q熱

引用:
原帖由 於 26-4-2007 21:38 發表

我曬到要私人護士幫我推油......
私人護士???

引用:
原帖由 Ricky 於 26-4-2007 22:48 發表
多謝大家的意見,

1. 大會沒下過任何指令 shadow team 打不死. 早上 zone 1,2,  4 亦沒有復活制度, 如果工作人員有任何遊戲變動, 必須向大會報告, 這是工作人員手中場刊程序表第二頁 說明.   

11:15-11:30 ...
Thanks Ricky!!!

Good Job!!! Good Show!!!! and Good Game!!!

發新話題