29 12
發新話題

請問市面上有幾多隻大陸品牌有出G36C???

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 26-4-2007 16:26 發表

衰佬
如果要g36c
唔駛諗其他啦...
金弓ok既啦
都係粗打姐...邊用呀....聽人講佢可以用返marui既part...
平平地..俾佢地玩住先...真係ok既呀....
actually, for girls, i think G36c is not a bad choice.

wow, if the 金弓 can use the Marui's parts, that's a good choice.

Let me buy one later and see if it is good or not....

引用:
原帖由 6呎4 於 26-4-2007 16:44 發表

actually, for girls, i think G36c is not a bad choice.

wow, if the 金弓 can use the Marui's parts, that's a good choice.

Let me buy one later and see if it is good or not....
but remember.........要俾大忙人汁汁佢先好玩呀.....
因為國狗唔同馬記
唔汁真係一場一支都有份

點姐...你明日係唔係同我食飯姐

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 26-4-2007 16:54 發表

but remember.........要俾大忙人汁汁佢先好玩呀.....
因為國狗唔同馬記
唔汁真係一場一支都有份

點姐...你明日係唔係同我食飯姐
then i have to ask my gunsmith when he will have time...

of coz tomorrow night have dinner..
叫阿餅一齊!

引用:
原帖由 6MM 於 26-4-2007 12:00 發表

頂力支持你為WARGAME界所作出的超凡貢獻
都係六師叔講野中point D~~~!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 6MM 於 26-4-2007 12:00 發表
頂力支持你為WARGAME界所作出的超凡貢獻
我唔需要街外人支持,多謝你的好意!!

為何我要為WARGAME界所作出貢獻??

要是我要出貢獻,都為咗自己班兄弟先啦!!

引用:
原帖由 6呎4 於 27-4-2007 03:36 發表

我唔需要街外人支持,多謝你的好意!!

為何我要為WARGAME界所作出貢獻??

要是我要出貢獻,都為咗自己班兄弟先啦!!
你講野咁講又唔岩
人地支持你
你係要講多謝...
點都好...人地一番好意
你話唔需要街外人支持...
好似唔係太好啦...
高佬...你太直啦...有時要諗諗先好出字嗎...
唔識你既..真係會意為你好q串既呀
你有時都要學下點講or打中文呀............
串咀

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 27-4-2007 10:25 發表

你講野咁講又唔岩
人地支持你
你係要講多謝...
點都好...人地一番好意
好似唔係太好啦...
...
小事一則 不打不相識,
交個朋友好了

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 27-4-2007 10:25 發表
你講野咁講又唔岩
人地支持你
你係要講多謝...
我有講多謝喎!
引用:
原帖由 SiuPO1983 於 27-4-2007 10:25 發表點都好...人地一番好意
好似唔係太好啦...
噤講真大家都素未謀面,難聽啲講就三九唔識七。
點解會支持我?你試吓掉返轉諗,你會唔會無端端去話支持一個你見都未見過的人??
引用:
多謝你的提點!
我會盡量去改善!
引用:
...
既然大家都唔識,又

師兄...我想搭單問下金弓支g36c幾錢左右呀?

引用:
原帖由 6呎4 於 27-4-2007 11:15 發表

我有講多謝喎!

點解會支持我?你試吓掉返轉諗,你會唔會無端端去話支持一個你見都未見過的人??

多謝你的提點!
我會盡量去 ...
既然係咁,亞6呎4兄,我之前所說的支持你,請容許我收回,及我的行為如令你感到不安,就此謝過。

引用:
原帖由 大武士69 於 27-4-2007 11:17 發表
師兄...我想搭單問下金弓支g36c幾錢左右呀?
五舊有找!
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 6呎4 於 27-4-2007 11:15 發表

我有講多謝喎!

多謝你的提點!
我會盡量去 ...
所謂既支持,最多又咪係「精神上嘅支持」......唔需要計咁盡...
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 6MM 於 27-4-2007 11:24 發表

既然係咁,亞6呎4兄,我之前所說的支持你,請容許我收回,及我的行為如令你感到不安,就此謝過。
佢有時講野真係.....
唉.....
只好講句.............無奈

引用:
原帖由 6呎4 於 26-4-2007 17:53 發表

then i have to ask my gunsmith when he will have time...

of coz tomorrow night have dinner..
叫阿餅一齊!
佢好忙既呀...
要睇睇佢有冇appointment先得wor

29 12
發新話題