發新話題

金弓 PTW匣

引用:
原帖由 sailun412 於 11-3-2010 23:29 發表
據聞有牡大戶掃晒d存倉貨....
坐地起價

請問各位師兄MAG,SABER,Bomber ,邊隻版子的PTW匣上彈順D!!
金弓匣是不是周圍都冇貨了???謝謝

用過saber匣, 垃圾
..............

引用:
原帖由 Predator 於 2-4-2010 00:47 發表
我看到某槍店重寫住上彈超順@@好彩冇信
THX CHING

我試過上唔到彈, 唔知其他師兄有冇咁嘅情況
..............

最順, 當然係systema~~~

引用:
原帖由 Predator 於 2-4-2010 00:47 發表
我見我老友入完彈擺低會噴番D彈出黎

引用:
原帖由 Predator 於 2-4-2010 01:29 發表
我試過上唔到彈, 唔知其他師兄有冇咁嘅情況
邊隻?

引用:
原帖由 NCP013 於 2-4-2010 02:38 發表
最順, 當然係systema~~~
尤其新款對應25珠果隻

引用:
原帖由 spec.ops. 於 2-4-2010 09:53 發表

尤其新款對應25珠果隻
點分新舊ver的,因為準備入多2隻sys匣 thx

引用:
原帖由 hkkiller7 於 2-4-2010 01:17 發表

我看到某槍店重寫住上彈超順@@好彩冇信
THX CHING
SABER 上彈係順, 但係一裝多過50 粒就好易爆哂出嚟

引用:
原帖由 hkkiller7 於 2-4-2010 00:19 發表
請問各位師兄MAG,SABER,Bomber ,邊隻版子的PTW匣上彈順D!!
金弓匣是不是周圍都冇貨了???謝謝
systema 最好
MAG 執完之後都ok (MAG 果種設計其實唔錯)

引用:
原帖由 paklun 於 2-4-2010 12:06 發表

systema 最好
MAG 執完之後都ok (MAG 果種設計其實唔錯)
MAG匣要點執呢? 係咪拉彈弓就可以了?
THANKS

引用:
原帖由 spec.ops. 於 2-4-2010 09:51 發表

我見我老友入完彈擺低會噴番D彈出黎
入多過30飛就自動噴,第一次用佢,插左幾隻係chest rig,跑完一輪,換匣,以,都係無彈...???
睇真d,噴晒係個匣袋入面...幾隻都係,無一倖免!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 ayaka 於 2-4-2010 12:23 發表

MAG匣要點執呢? 係咪拉彈弓就可以了?
THANKS
拉彈弓

仲要拆開成隻夾清一清條坑, 用砂紙磨吓啲轉角位

有啲可能要換埋cut 彈果條脷仔(改用systema 果條)

發新話題