25 12
發新話題

[others] 玩Prowin匣玩到有D氣餒....

玩Prowin匣玩到有D氣餒....

買左三隻,有兩隻出氣口漏氣-_-
入氣入極都係漏(今晚會試下用電線皮)
換左130% Hammer spring又好似打唔到咁?
真係有D氣餒.....

我用150% Hammer spring so far冇乜問題

我新買左炸bomber 又好ok wor . . . . .

借問樓主用既咩身?AGM?WA?井WIN?

我用KA身, 用120, 130 % 都打唔到= ="反而用AGM 條原裝spring 打到= ="""""
150%就冇試過...

引用:
原帖由 RGM-111 於 10-3-2010 00:59 發表
我用KA身, 用120, 130 % 都打唔到= ="反而用AGM 條原裝spring 打到= ="""""
150%就冇試過...
AGM果條係出奇地硬架!

引用:
原帖由 亞mac 於 10-3-2010 00:19 發表
我新買左炸bomber 又好ok wor . . . . .
贊成~不過,入AGM身有難度~

引用:
原帖由 hin_1213 於 10-3-2010 00:20 發表
借問樓主用既咩身?AGM?WA?井WIN?
gap野,CA身,而家諗緊換身了

引用:
等我又買隻試下先∼

新版BOMBER真係唔錯...

引用:
原帖由 mujiadam 於 10-3-2010 02:12 發表
新版BOMBER真係唔錯...
新版?
係一二水之分?

唉, 我就玩夠了~ 又漏又整又漏又整, 買夾D錢夠我食花生食死.

等佢出飽佢... 我就玩住AEG先...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

Hahaha  Prowin 呢隻野都算   除左頂bolt lock   頂Bolt Jam彈  兩支GBB 都用唔到   極品.  

引用:
係 同意   好順

引用:
原帖由 hermanht 於 10-3-2010 02:53 發表
唉, 我就玩夠了~ 又漏又整又漏又整, 買夾D錢夠我食花生食死.

等佢出飽佢... 我就玩住AEG先...
所以果D網上膳稿真係咪信

25 12
發新話題