發新話題

[others] 國狗還未死 金身MP5J GBB

回覆 14# 的帖子

sorry 師兄,答下咀先:可能係飛機上面條彈弓仔引致,大多數打唔到,都係呢個問題

引用:
原帖由 hk53 於 12-3-2010 12:35 發表
sorry 師兄,答下咀先:可能係飛機上面條彈弓仔引致,大多數打唔到,都係呢個問題
其實我已經爆散過支槍兩3次, 但係由於我未拆過一支正常打得GE, 所以我都唔知我果支邊個位係唔正常...
鵰。豹。狸。獅。狒

好law....我支膠mp5gbb可以換金身啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 12:38 發表

其實我已經爆散過支槍兩3次, 但係由於我未拆過一支正常打得GE, 所以我都唔知我果支邊個位係唔正常...
oic..明白,,明白

引用:
原帖由 hk53 於 12-3-2010 12:50 發表

oic..明白,,明白
如果我再拆完有咩唔明白可以再請教你嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 14:56 發表

如果我再拆完有咩唔明白可以再請教你嘛?
唔好噤講呀師兄,只係把我所知的拎出嚟大家交換心得,千其唔好噤講請教.. 高手大把

不過好似無hop up

皇家空軍

對..是沒有無hop up的....因 Maruzen 果枝都係無架

但沒有hop up對佢影響大唔大?

皇家空軍

係有hop up,不過無得教,拆槍管看看就見到.

引用:
原帖由 紫天椒 於 15-3-2010 03:37 發表
係有hop up,不過無得教,拆槍管看看就見到.
唔怪得說明書 寫有,但無教點去set

小心使用
過份暴力會咁............

附件

2010-03-14 19.38.15.jpg (143.13 KB)

15-3-2010 21:43

2010-03-14 19.38.15.jpg

回覆 25# 的帖子

"係有hop up,不過無得教,拆槍管看看就見到."

對對...係有粒膠係頂部 fixed not adjustable

引用:
原帖由 rfdingo 於 15-3-2010 21:43 發表
小心使用
過份暴力會咁............
咁都可以GE, 唔係斷, 甩出尼姐...
鵰。豹。狸。獅。狒

WA.....我尋日玩過了..實在係太重....搞到支槍無晒後座力, 又好似就散就散咁...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題