發新話題

鄧倩衡: 「不用擔心,不是太深入!」

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 16:57 發表

好多野都係背影誇啦啦...睇真就小xx.....
所以我都係睇完背影就算... 除非好有信心......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-3-2010 16:45 發表

我要知真相!
當當....真相同事實呢的野永遠都好殘酷架....

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 17:02 發表

所以我都係睇完背影就算... 除非好有信心......
依...我見到會議室入有個姐姐仔幾得喎......搵秘書八下先...

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 16:45 發表

估唔到手指都算......
如果以「令人有性興奮」原則,kiss同愛撫都屬於性行為,所以要睇個官對「性行為」的睇法有幾闊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 17:07 發表

依...我見到會議室入有個姐姐仔幾得喎......搵秘書八下先...
NO PHOTO NO TALK!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 17:07 發表

無相=_up
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 47# 的帖子

但人既求知慾好強的

引用:
原帖由 Boniface 於 19-3-2010 00:14 發表
但人既求知慾好強的
開左個潘多拉盒之後.......

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 17:24 發表

NO PHOTO NO TALK!!!
傻既....想我有個DHL box咩... ......

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-3-2010 00:37 發表

所以當你_up就算,認真就輸了

引用:
原帖由 Boniface 於 19-3-2010 00:14 發表
但人既求知慾好強的
真係見過鬼唔怕黑???
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 19-3-2010 00:43 發表

真係見過鬼唔怕黑???
見過又點,時間耐左就唔記得ga la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-3-2010 00:19 發表

開左個潘多拉盒之後.......
放左好多妖魔鬼怪出黎.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-3-2010 00:37 發表

邊個夠膽派箱俾你???
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 19-3-2010 01:37 發表

邊個夠膽派箱俾你???
咁我係office都仲有老細既...

發新話題