發新話題

鄧倩衡: 「不用擔心,不是太深入!」

其實個女文員唔係衰十一, 係衰on膠......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-3-2010 21:46 發表

21歲同15歲...點計都應該佢自己深d!
闊D就真...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-3-2010 01:20 發表

...........被入果個定入果個...
入人果個都會痛既咩?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 01:22 發表

咁都唔係性行為!?
用手指都係性行為?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 01:46 發表

用偉大的internet即時search下性行為定義,暫時未搵到o係法律定義,但睇到呢個

""性行為沒有標準的定義,一般來說,是指性交(陰莖插入陰道),但有時其他能導致性興奮的行為如愛撫接吻也計算在內。"""

from h ...
我覺得呢個網站入面所有內容都係9up......
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-3-2010 16:26 發表
我又想知知兩名事主既專容...
有D野, 留o係個腦度, 美麗好多既......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 03:25 發表

但係睇到台灣o個邊都係相近的講法,如果手指唔計的,咁你要去維基edit 同性性行為的內容

"""""""同性間的性行為

在人類性行為中,同性性行為是指相同性別的個體進行發生的包括愛撫、手交、口交、肛交的行為。參 ...
估唔到手指都算......
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 16:57 發表

好多野都係背影誇啦啦...睇真就小xx.....
所以我都係睇完背影就算... 除非好有信心......
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 17:07 發表

依...我見到會議室入有個姐姐仔幾得喎......搵秘書八下先...
NO PHOTO NO TALK!!!
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 19-3-2010 00:14 發表
但人既求知慾好強的
真係見過鬼唔怕黑???
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-3-2010 00:37 發表

傻既....想我有個DHL box咩... ......
邊個夠膽派箱俾你???
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-3-2010 01:54 發表

咁我係office都仲有老細既...
寫佢個名落簿......
-但丁

發新話題