發新話題

佢終於比左個機會我

噤想問.........
晚飯食咩
去邊行街
睇場咩戲
唔好到時先諗呀
點都好啦....祝師兄大成功
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

關心佢多d
細心d
天氣涼左d就比3佢著
唔小心整親,就比定膠布佢等等
ps:記住帶tissue

講得啱,最緊要係細心,但係又唔可以太過,唔係會俾佢覺得太做作.
仲有食飯果時可以問下佢食咩啱唔啱,唔好問佢想食咩

引用:
原帖由 蕉皮 於 21-3-2010 00:04 發表
帶返副黑超先
已經免疫左
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

行旺中啦,果度多女人野
我生得聰明得罪你咩!!!

要注意儀容 要乾淨整齊
出門口前最後沖個涼先 唔准有頭皮同成身臭汗.v.!
食野要小心 既然咁重要既約會 有d野就唔好揀來食咯~
例如:
牛腩麵->痴牙
咖喱飯->如果唔小心滴左落自己件戰衣就掃興了
墨汁xx/芝麻胡->黑哂....
奶茶/任何奶類飲品->飲完過一陣會有d味道留響口
蒜頭/洋蔥->口氣
所以 最好食完野去洗手間照一照 飲完野叫多杯水郎下口~ =)

加油阿!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-3-2010 23:59 發表
暫時行程                                        時間
下午去睇場戲先                                            大約2點
之後去行街街或者去溜冰                            大約4點(如果去溜冰記得帶定膠布,因為10個溜冰有8個都會整親- -)
再去食晚飯 ...
本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 -5 icon post 22-3-2010 00:02
  • louisli 金錢 -5 icon post 22-3-2010 00:02

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-3-2010 23:59 發表
暫時行程                                        時間
下午去睇場戲先                                            大約2點 預先上網睇到套戲有冇D深屠意思,想表達咩,到時睇完可以講佢知
之後去行街街或者去溜冰                            大約4點
再去食晚飯 ...
本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 -5 icon post 22-3-2010 00:02
  • louisli 金錢 -5 icon post 22-3-2010 00:02

記住帶紙巾

引用:
原帖由 阿芝 於 21-3-2010 01:26 發表
要注意儀容 要乾淨整齊
例如:
牛腩麵->痴牙
墨汁xx/芝麻胡- ...
呢d就真係袋錢落袋啦

引用:
要注意儀容 要乾淨整齊
例如:
牛腩麵->痴牙
學到野!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
要注意儀容 要乾淨整齊
例如:
牛腩麵->痴牙
死....我以前一向咩都唔理....

閃光彈呀 !!!
.
.
.
.
盲...盲左

行邊度最好比少少主見

溜冰
樓主識唔識嫁
因為溜冰危險性高好易骨折(我D FD身上看到)
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題