20 12
發新話題

沙迷一問

沙迷一問

著沙迷打game會唔會好顯眼/暴露??

o係香港一般都會,因為香港係亞熱帶氣候
鵰。豹。狸。獅。狒

除非打好密的樹林,否則 woodland 都係好易見到。

引用:
原帖由 maurice 於 27-4-2007 18:03 發表
除非打好密的樹林,否則 woodland 都係好易見到。
一係acu/marpat woodland
鵰。豹。狸。獅。狒

MultiCam

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-4-2007 18:05 發表

一係acu/marpat woodland
我覺得 MultiCam 最好,但我著 ACU ,再唔係睇下E個網 !

http://www.hyperstealth.com/

ALL SEE YOU.........好顯眼..........
勞工手套更顯眼,小心

DPM萬歲

迷.........

引用:
原帖由 match_man 於 27-4-2007 19:05 發表
DPM萬歲
   英佬都幾迷禍.......

咁普通ge woodland BDU呢??
因為我覺得D ACU/MARPAT ge色好似怪怪地...

DPM係咪英國貨??

引用:
原帖由 TTT1023 於 27-4-2007 20:24 發表
咁普通ge woodland BDU呢??
因為我覺得D ACU/MARPAT ge色好似怪怪地...

DPM係咪英國貨??

其實打比錢場筒陣, 冇咩草木既地方你著咩都冇咩所謂

其實個人覺得打urban用沙色好似好過woodland忝
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

...

引用:
原帖由 MF 於 27-4-2007 20:28 發表
其實打比錢場筒陣, 冇咩草木既地方你著咩都冇咩所謂

其實個人覺得打urban用沙色好似好過woodland忝
我都係覺得ACU兩道地方都好用。   (個人意見)

感謝各位意見...

個人認為 俾錢場就沙色
街場 woodland

20 12
發新話題